Az ilyen férfira mondják, hogy bájgúnár?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem 3 hónapja egy férfival, aki tetszik (mindketten 30 évesek vagyunk.)Az látom, hogy több lánynak bókol (vagy legalábbis kedveskedik) a környezetünkben (az ismerősök körében) és viccelődik, meg olyan laza is hozzá. Sőt a facebook-on is írogat lányoknak kommenteket, hogy csinos, szép..stb.
Én az elejétől úgy érzem, hogy vigyáznom kell vele és távolságtartó vagyok nagyon. Először próbált velem is ilyen lenni, de mivel érezte, hogy nem vagyok erre vevő, visszavett. Utána azt figyeltem meg, hogy nagyon komoly lett és folyton néz (hétvége, társaságban..stb).
Amúgy nem értem miért nincs barátnője, hiszen helyes és jó a dumája.
Szerintetek? Mi járhat a fejében?
2014. máj. 7. 15:51
3/6 anonim válasza:
Tetszel neki, de azt hiszi hogy lekoptattad.
4/6 anonim válasza:
Kerüld ki, ha nem akarsz a többi nőci sorsára jutni. Ilyenből annyi szaladgál az utcán, hogy Dunát lehet vele rekeszteni.Sima átlag, üres fejü.
5/6 anonim válasza:
Nyilván azért nincs komoly barátnője vagy kapcsolata,mert alkalmatlan rá,vagy nem is akar egy nő mellett kitartani.Az ilyen ember szokott nagy csalódást okozni,úgyhogy lehetőleg ne tépj sorszámot.
6/6 rittyentö válasza:
"nem is akar egy nő mellett kitartani." VAGY nem is akar egy nőt kitartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!