Miért jön be a legtöbb csajnak ha 1 pasi bunkó vele?
Figyelt kérdés
Ismerek 1 emberkét aki full bunkó a csajaival, csúnyán beszél vele úgy kezeli mint 1 kutyát, ráadásul drogozik is húzza őket pénzel stb... és nem volt még olyan hogy ne jött volna éppen nővel. De ez csak 1 példa nagy általánosságba így látom
9-es. Bizonyos nők esetén igaz lehet az elméleted, de ez nem magyarázat azokra az esetekre, amikor a lány alapvetően a kedves srácokat kedveli, és csak véletlenül "csúszott be" egy bunkó pasi a sorba.
2014. máj. 8. 08:20
12/26 anonim válasza:
Vannak vonzó személyiségek, akikhez nagyon sokan vonzódnak. Ők ezt tudják és játszanak a mások érzelmeivel, nekik ez egy szórakozás, tudják hogy bármit megtehetnek, mégis szeretik őket.
A szeretet is olyan, mint minden más, ha túl soat kap belőle, akkor értéktele. A szeretetet, a szerelmet csak az tudja igazán értékelni aki erősen nélkülözi mindezt
2014. máj. 8. 08:35
13/26 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Ment mindenkinek a zöld kéz. Egyébként pont tegnap történt hogy kint voltunk a haverjaimmal és arra jöttek pont. Mi 16 évesek vagyunk az meg sztem olyan 20 körül van és ismeri az egyik haverom tesóját. ÉS odajött 1 kicsit. Nagyon szép barátnője van. De ahogy viselkedik vele... Mikor mentek el mondta neki hogy most felugranak hozzá és kérjen pénzt a szüleitől mert neki kell (gondolom drog vagy akármire) , pedig ő is dolgozik ha jól tudom. És a csaj meg csak bólogatott . Én úgy vettem észre hogy nem vmi boldog , de akkor mégis miért csinálja , miért van vele? Nagyon megfogott ez a tegnapi dolog , ezért is írtam ki. Már azon hülyéskedtünk hogy nekünk is ilyennek kéne lenni és a legjobb nőket kapnánk meg :). Még mindig ez jár a fejemben...
2014. máj. 8. 08:36
14/26 anonim válasza:
Ez nem bunkóság hanem párkapcsolat:D
2014. máj. 8. 08:40
15/26 anonim válasza:
Lehet, hogy összejöttek, a srác színészkedett még egy darabig, aztán megfélemlítette. Sajnos nem tudhatod mi minden zajlik a háttérben :/
2014. máj. 8. 08:51
16/26 anonim válasza:
Az, hogy egy nő vagy lány milyen srácokat kedvel alapból az szinte teljesen lényegtelen.
Az számít, adott ember mennyire tűnik ki a tömegből, mennyire izgalmas a karaktere.
Ezek a típusú emberek a leghangosabbak, a leginkább különbözőek, és nicsenek gátlásaik sem. Ez eléggé imponáló tud lenni a nőknél, mert míg egy "kedves" ember gondolkozik és vívódik, hogy mit is csináljon, hogy például a nőnek kedvére tegyen (ami a nőknél határozatlanság és tohonyaságként jön le), addig az emlegetett ember cselekszik és teszi ezt gátlások nélkül mert sz*rik a következményekre. Ez a magabiztosság illúzióját kelti. Ha meg - és itt elnézést a kifejezésért - horogra akadt a csaj és szerelmes lesz akkor meg már vége a történetnek. Ugyanis amit a nőknél megfigyeltem, hogy többségben kitartanak a párjuk mellett, mégha ez rossz is már nekik.
2014. máj. 8. 09:05
17/26 Noydra válasza:
Kérdező, ez elég sokmindent jelenthet, hogy pénzt kér a barátnője anyjától :D
Lehet előre meg volt beszélve, a csajnak meg alapból szar kedve volt...
Ne mindig a legrosszabbat lásd bele a dolgokba :)
2014. máj. 8. 09:22
18/26 anonim válasza:
Az, hogy milyen srácokat kedvel nálam azt jelentette, hogy eddig csak olyan srácokkal kezdett párkapcsolatba. Nem arra, hogy "a kedves srácokat szeretem, de valahogy mindig a bunkókkal jövök össze". Értem mire gondolsz, és részben egyet is értek vele, de még mindig nem tartom általános érvényűnek (és ezen nem a "kivételek mindig léteznek" dumára gondolok)
2014. máj. 8. 09:24
19/26 anonim válasza:
Félreértettél, én sem gondolom általános érvényűnek, én pusztán azt próbálom magyarázni, hogy ezeknek a pasiknak mért van kiemelkedő sikere a nőknél és miért viselik el a nők
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!