Hogyan kell úgy ismerkedni, hogy végre olyan fiút fogjak ki, akinek NINCS barátnője?
Figyelt kérdés
Az elmúlt egy évben kb 8 alkalommal "fürödtem be" és ebből 6 alkalommal az alanyok nem szóltak, hogy foglaltak (volt, hogy a barátnőjük jelentkezett)... Szóval van valami tuti tipp?2014. máj. 9. 19:24
11/17 anonim válasza:
volt többször hogy ilyesmibe belebuktam,ha szeretnél írhatsz:D 20/F
12/17 ASOT válasza:
Na akkor egy plusz pont neked :)
De félreértés ne essék nem azt mondtam h az vagy, hanem hogy annak láthatnak. De ez a legrosszabbik eset :)
13/17 anonim válasza:
Most már van tapasztalatod ezekkel a nőcsábászokkal,így legközelebb próbáld kiszűrni,ki őszinte veled és ki nem.Inkább légy kicsit távolságtartóbb és óvatosabb az elején,mint hogy csalódj.
14/17 anonim válasza:
Mivel a jópasikra hajtasz,nem meglepő,hogy foglaltak..
17/17 anonim válasza:
Nézz utána interneten (ha mondjuk fenn van egy közösségi oldalon, és van barátnője, akkor lehet, rak fel magukról közös fotókat), esetleg ha nagyon fontos, nyomoztasd le szakemberrel, jobb ötletem nincs. Asotra meg ne hallgass, egy gerinces ember, ha foglalt, nem próbál meg összejönni veled, bármilyennek is tűnsz. Magadat add, ne azt, amilyennek az álszent erkölcscsőszök szerint lenned kell. Ha megjátszod magad, úgy szerintem kisebb eséllyel találsz olyat, akivel tényleg összeilletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!