Nektek mik a buktatóitok (hibáitok, ami miatt nem jön össze egy párkapcsolat)?
Figyelt kérdés
Nekem:
súlyfelesleg:170 cm-hez 75 kiló vagyok.
visszahúzódó természet.
2014. máj. 10. 19:06
1/21 anonim válasza:
nekem az, hogy mindig van egy harmadik személy aki tönkreteszi a kapcsolatomat
2/21 anonim válasza:
A tied akkor még enyhébb :D Nálam is súlyfelesleg.185 centihez 95-98kg, plussz visszahúzódó természet és önbizalom hiány, tapasztalatlanság, stb...
3/21 anonim válasza:
#2-es vagyok, az első részt a kérdezőnek címeztem.
4/21 anonim válasza:
Elzavarok magamtól mindenkit partnerkapcsolatilag, mert nem akarok másnak fájdalmat okozni.Aztán van akinek sikerült változtatni, bár még ez képlékeny:)
5/21 anonim válasza:
Kib__ottul makacs tudok lenni és akaratos. Emellé átlagos a kinézetem (10/7) és van 6-7 kg plusz súlyom.
6/21 anonim válasza:
Nem vagyok valami jóképű, és egy kicsit visszahúzódó vagyok, meg nem egyszer volt kifogás a hajam színe is
7/21 anonim válasza:
Én 180 hoz 97 és volt 10/10-es bnőm :) Félek többet nem lesz.
8/21 anonim válasza:
Csúnya vagyok + visszahúzódó természet.
9/21 anonim válasza:
Teljesen normális kinézetű vagyok, magas, sportos. Viszont szociális fóbiás vagyok, sehova nem járok el(de tényleg sehova), nem tudok, és nem is szeretek élőben beszélgetni emberekkel, állandóan zavarban vagyok.
10/21 anonim válasza:
Kívülről elérhetetlennek tűnök, de közben pedig félénk vagyok és önbizalom hiányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!