Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, pasik nektek teszik a...

Fiúk, pasik nektek teszik a mostani női divat?

Figyelt kérdés

Nők véleményét is várom.

Mit gondoltok, szép a lyukacsos csizma, a felkapott Nike cipő, a gumicsizma? Mert én nem értem, hogy terjedhetett el.

Ruházatban meg amiket mostanában látok a neonos cuccok.

És a másik meg az ilyen tunikák: [link]

[link]

[link]

Ezekben mi a szép? Az alja kialakítása nekem nem tetszik, meg hogy annyira nagyon hosszúak, ráadásul eltűnik benne a test, a formák. A szoknya miért nem divat? Az sokkal szebb tud lenni, én fel nem vennék ilyen ruhákat, hiába divat, ha nem tetszik. Ráadásul nem is foglalkoznak vele, hogy jól áll e annak aki felveszi, főleg mikor egy alacsony vagy duci nő viseli.. Persze nekem vékonyakon se testszik. Inkább maradok a magam szoknyás stílusában.

És a karóra divat [link]

aminek ilyen a szíj kialakítása, az mitől szép? Szerintem nőietlen és csúnya tömegtermék.

Pasik, nektek tetszenek ezek a dolgok? Mert én nőként nem értem, vagy én vagyok ennyire maradi, vagy tényleg borzalom az utóbbi 2-3 év divatja, a nők öltözködése?

23N

2014. máj. 10. 19:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Mert szerinted most ez "A" divat? Nagyon nem csak ezt foglalja magában a mostani divat!

Én elég divatorientált csaj vagyok, és egyáltalán nincsenek ilyen ruháim. :)

2014. máj. 10. 19:46
 12/20 anonim ***** válasza:

Az első még vállalható de a 2. már nekem sem tetszik. Az óra meg egyenes sz.r, mondjuk rám nem is lenne jó .

Egyszerű csőnacit szeretem, póló, top, és tornacipő vagy balerina cipő. Persze vannak tunikáim is de azok igényesebbek a 2.képen lévőnél.

Mostanában mikor bemegyek némely ruházati boltban ritka ótvar, sz.r cuccok vannak. Nem is szoktam mostanában nézelődni se. Pedig nem kínaiba megyek be.A mostani divat nagyon rossz. Igénytelen ruhákkal tele.:s

2014. máj. 10. 19:48
 13/20 anonim ***** válasza:

Ezzel a mostani divattal én sem értek egyet, nem bírok bemenni egy üzletbe, mert még mielött belépnék a képembe tolják a legelőre állított új kollekció legcsodálatosabb darabjait, ami olyan mintha egy ronda narancsárga függönyt letéptek volna, és körbetekerték volna vele az egyik próbabát, de úgy h ügyeljenek rá h mindene kint legyen belőle. Olyan a fazonja mint azoknak a fölsőknek amiket kiraktál, csak ujjatlanban.

De!!! Van ennél is rosszabb. Mostanában olyan pólókat gyártanak, ami

2014. máj. 10. 19:48
 14/20 anonim ***** válasza:

Az igazat megvallva még egészen szerencsés példákat hoztál fel, ennél ezerszer rosszabb divatirányzatok számítanak manapság trendnek.

Ruházatban például a kabát, ami vastagságra téli akarna lenni, de derék helyett magasan köldök fölé ér, teljesen idióta irány és már első blikkre megmondod, milyen értékrendű nő hord ilyet, mennyire a testével próbál (vagy kizárólag csak azzal tud) érvényesülni.

Arcápolásban ugyanez, a már minden hétköznapra átvitt smink és vastag szemfesték, amikor már a 10 perces közérthez is másfél órán át bašzakszik egy nő a tükör előtt, mondván ez alapvető... ugyan már.

Lehet ízlésesen és ésszerűen is öltözni, ahogy lehet ķuŗvásan is.

2014. máj. 10. 19:52
 15/20 anonim ***** válasza:

Az divat arról szól hogy ki a menőbb,ki a jobb,ki a szebb...szóval versengés másokkal,egy kicsit megfelelési kényszer.

Miért nem lehet azt hordani ami neked tetszik?Miért muszáj beállni a sorba?

De ha már női divat,akkor a 60's évek volt a legtűrhetőbb.

Utálom ha egy nőn használhatatlan ruhák vannak,amik semmire sem jók azon kívül hogy akadályozzák őt a mozgásban,viszont cserébe csúnya.Komolyan mondom,jobban tetszik egy nő szakadt farmerban és trikóban,mint a mostani ruhákban :D

2014. máj. 10. 19:53
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez lenne most a divat? nem is láttam még senkin ilyet...

Szerintem most ez divat, 16-18 éves lányoknál biztosan:

[link]

2014. máj. 10. 19:56
 17/20 A kérdező kommentje:

tudom, nem csak ebből áll a mai divat, de ezek számomra a borzalmas darabok, és tíz fiatal nőből egyen biztos látni ilyet...

vannak szép dolgok is, de az a normális, ha valaki szépen öltözik fel

2014. máj. 10. 20:17
 18/20 anonim ***** válasza:
Most vagy rossz helyen lakok, vagy ennyire nem veszem észre, mit hordanak a többiek (ez mondjuk lehetséges), de még életemben nem láttam ilyen hosszú ruhákat hordani, pláne nem annyit, ami már divat lenne.
2014. máj. 10. 20:20
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Én rengeteg ilyen hosszú szart látok mostanában. Szerintem semmi jó nincs benne, tavaly még kiröhögte volna az összes, hogy fuj, de most, hogy már divat, egyből a sok ribinek is kell. Szerintem undorító az összes.

A mindenféle szarokkal díszített bakancs volt még nagy szám, de azt már felváltotta az Airmax, ami egy futócipő eredetileg, csak "elkorcsosult" divat lett belőle (mint annak idején a Converse cipő, vagy a Fila táska), így már az ilyen cipőt hordó lányok 80%-a még futópályát sem látott életében.

Bejön az Airmax, de olyanokon, akik sportosak is, és nem 10ezer forintos blézerrel meg 2 tonnás arany nyaklánccal veszik fel.

Aztán ami még igen felkapott lett az a terepminta, meg a galaxisos, aztékmintás cuccok (leginkább leggingsre gondolok), aztán a platformos tornacipők, a cannabis jeles topok, a hatalmas nyakláncok, a "tüdőszoknya" na meg a mintás harisnyák (masnis, combig sötétebb színű, cicás, nyuszifüles, stb) és a vastag fekete combfixek miniszoknyával - ezt röhelyes módon pont a húsos lányokon látom.

Szar a divat, de még szarabb, amikor valakinek az a stílusa, hogy mindent megvesz, ami divatos.

2014. máj. 10. 20:54
 20/20 anonim ***** válasza:
Még mindig jobb, mint a mai férfidivat :D
2014. máj. 11. 00:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!