Nincs kedve valakinek egy kicsit furcsa 20 éves sráccal ismerkednie?
Elsősorban lányokra gondoltam, de szívesen beszélgetnék/barátkoznék fiúkkal is.
A kicsit furcsa alatt azt értem, hogy teljesen kilógok a korosztályomból. Ha elmegyek valahova bulizni/ismerkedni, az emberek furcsának találják, hogy gimiben szívesen olvastam el a kötelező olvasmányokat, hogy szeretek múzeumba járni. Kirekesztettnek érzem magam, hogy nem vagyok szakbarbár (próbálok nem az lenni), kinéznek, amikor valami alapvető műveltséghez tartozó dolgot mondok...
Hát szerintem ez a normális..
H-h nincs barátnőd? (ha ezt jól értelmeztem)
Nem te vagy a különc, hanem a körülötted lévők unműveltek..
Nyugi, te normális vagy, az idióták és műveletlenek korát éljük, de emiatt ne te érezd magad kirekesztve.
23N
Tehát ha valaki nem szeret múzeumba járni, akkor műveletlen, illetve szakbarbár(egyébként ebben a kontextusban nincs értelme ezt a szót használni, csak mondom).
Az emberek általában szeretik az okos embereket, azokat nem szeretik, akik rossz természetűek, okoskodnak, lenéznek másokat, és így tovább - de ezt bizonyára tudod, hiszen művelt vagy, és a legkisebb mértékben sem szakbarbár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!