Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A mai lányok még vágynak a...

A mai lányok még vágynak a szeretetre és a törődésre?

Figyelt kérdés

Sajnos az eddigi tapasztalatim alapján nekem igen az jött le, hogy már alig van olyan leányzó, akinek még számítanának a belső értékek.

Én 25 éves vagyok, dolgozom, lehet, hogy idősebb lennék a koromnál, hogy megvetem az egyéjszakás lányokat, és inkább a komoly kapcsolatra törekszem.

Magam sem tudom, hogy miért írtam ezt ki, szerintetek van esélyem találni egy értelmes és intelligens lányt, aki szereti, ha törődnek vele, szereti a hosszú sétákat a városban?

Magamról annyit, hogy 25 éves vagyok, dolgozom és Budapesten élek.

2014. máj. 10. 21:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem ők csak a nagy f...ra
2014. máj. 10. 21:40
 2/13 anonim ***** válasza:
Én! Én! Én!
2014. máj. 10. 21:40
 3/13 anonim ***** válasza:

Nem is hinnéd, hogy mennyire...

:)

2014. máj. 10. 21:41
 4/13 anonim ***** válasza:
88%

Vágynak rá.

Kell nekik egy balek otthonra aki megadja nekik a lelki nyugalmat miközben szétkeféltetik magukat a bikáikkal amíg dolgozol.

5/13 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok, de a kutyának se kellek :)
 6/13 anonim ***** válasza:
Én sokat fogok Pesten sétálni a közel jövőben!
2014. máj. 10. 21:42
 7/13 anonim ***** válasza:
Jó vége a 4-esen besírtam XDDD
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Most ismertem meg egy lányt, aki szenved a kapcsolatában, sír, és még is vele van, ja, és + 1 esély után is ez van.

Ennyit a szeretetvágyról, meg a törődésről.

9/13 anonim ***** válasza:
Minden bizonnyal.
2014. máj. 10. 21:53
 10/13 anonim ***** válasza:

Egy részét én is írhattam volna. Már a 25 évességet és a dolgozást.

És azt, hogy a nők többsége csak a szexre vágyik. De azt hiszem én intelligensebb megközelítést választottam, mint te.

Én a miérteket kutattam mindig is.

És nem csak ebben, mindenben.

Ez a téma egy kicsit összetett, és már nem szeretném ma leírni mindet, de lényegében pontatlanul, és nem teljesen:

A szülők, a média, a haverság hibája.

A szülő nem foglalkozik eleget gyermekével, esetleg a családi béke fogalma is hiányzik a gyermekkorból, így eleve torz a világnézete a kisembernek. Aztán ahogy nő, a média és a haverok és a jó nevelés hiánya miatt, a könnyen manipulálható gyerek alapjaiban erkölcsök ferdítésében nő nagyobbra, és elhiszi, hogy ha szép, és mindenki alá veti magát, akkor jobb lesz az emberek szemében. Belül meg a helytelen egyenlet: Szex=szerelem=szeret valaki=figyel rám valaki, amit otthon nem kapott meg.

Vagy ép teljesen befordul, egy-esetleg néhány ismerőse van, akit közel enged, és nem mer senki mást magához engedni.utóbbit tévesen sokan jobbnak hiszik, pedig ugyanolyan sérült lélek, csak épp kevésbé erkölcstelen múlttal rendelkezik.

Naaagyon lerövidítve: Vágyna, de nem volt benne része, ezért nem is tudja, miről marad le.

De lehet én gondolom rosszul.

2014. máj. 10. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!