Honnan lehet eszrevenni egy pasirol, hogy meleg?
Figyelt kérdés
Most az aprobb jelekre lennek kivancsi mert nagyon tetszik valaki de felek,hogy meleg.35-40 eves nincs senkije es soha nem beszel a maganeleterol.Ha kerdezem is rovid tomor valaszokat ad egyszoval gyorsan lezarja a temat.Szoval milyen jelei vannak ha egy pasi meleg?2014. máj. 10. 22:58
2/9 A kérdező kommentje:
Haha... :D
2014. máj. 10. 23:00
3/9 anonim válasza:
Hát pl vedd elő a farkadat és nézd meg hogy hogy reagál
4/9 anonim válasza:
Figyeld meg hogyan tekint más srácokra.
5/9 A kérdező kommentje:
Ja elnezest en 26,5/N vagyok.Csak tetszik es idegesit a dolog.Nem tudom hogyan kozeledjek.
2014. máj. 10. 23:03
6/9 anonim válasza:
hát akkor vedd elő a női nemi szervedet és vizsgáld meg hogy hogyan reagál rá
7/9 A kérdező kommentje:
Na..tenyleg!!Mibol vehetem eszre ha buza??
2014. máj. 10. 23:05
8/9 anonim válasza:
Pl ha lányos, de nem feltétlenül külsőleg, hanem a személyisége, tehát pl visszafogotabb, szeret rinyálni
9/9 anonim válasza:
Nem feltételezhető biztosan, hogy eltér bármiben is a viselkedése, személyisége, stílusa egy full hetero pasiétol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!