Mi a baj velem? Akárkivel ismerkedek, egy idő után már nem érdekel.
Figyelt kérdés
21 éves fiú vagyok. Már régóta kapcsolat nélkül. Volt sok lány az elmúlt pár évben, akikkel nagyon jól elvoltam, mindegyik tetszett mind belsőleg, mind külsőleg.
Egy idő után azonban valami kattan bennem, és elkezd taszítani a személy..
Így nem tudok normális párkapcsolatot kialakítani. Mindig mikor valakivel már komolyra fordulna, egyszercsak "befékeződök", és inkább kihátrálnék..
Volt valaki hasonlóban? Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni..
2014. máj. 11. 19:27
1/7 Amélia:) válasza:
Talán nem vagy elég érett egy kapcsolathoz :) Ebbe most semmi negatívum vagy gonoszkodás nincs, csak érted...... Nem tudsz elköteleződni.
3/7 A kérdező kommentje:
Első, ez az én fejemben is megfordult már. Viszont amúgy érett embernek tartom magam, ezt most itt nem fejtem ki, a lényeg, hogy szerintem nem ez van a hátterében, hanem valami más..csak neem tudom, hogy mi..
2014. máj. 11. 19:52
4/7 anonim válasza:
már mondtam hogy meleg vagy pasival kezdj kapcsolatba
5/7 Amélia:) válasza:
Akkor szimplán nincs olyan "érdekes " lány körülötted... Nem azt mondom, hogy minden ismerősöd uncsi:D Csak mint nő, huzamosabb ideig nem érdekesek.
6/7 anonim válasza:
Én is hasonló cipőben vagyok, csak nőként.
Hogy miért van ez? Még nem találtuk rá az ideális párra. Majd alakul =)
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a(z értelmes) válaszokat!
Remélem tényleg csak ennyi, és nem fejben van a hiba :)
2014. máj. 12. 01:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!