Más is érezte már úgy, hogy nincs élete? Hogy magányos, mert tényleg nincs senkije? A családján kívül, persze.
Figyelt kérdés
2014. máj. 12. 00:08
11/16 anonim válasza:
Aha, jovo hetvegen tervezem magam felakasztani.
Mondj valamit, amivel meg tobb erot gyujthetek ehhez. :-)
12/16 anonim válasza:
Ha felakasztod magad, akkor te döntöttél úgy, hogy esélyt sem adsz arra, hogy jobb legyen. Pedig lehetne. Sosem ölném meg magam, mert halálom előtti pillanatban is attól rettegnék, hogy tartogat valamit az élet, valami nagyon jót, amiről így lemaradok. És azért, mert nem voltam kitartóbb.
13/16 A kérdező kommentje:
Remélem, hogy nem írtad komolyan. Én csak most rosszkedvű vagyok, de nem fogom megölni magam.
2014. máj. 12. 00:51
14/16 anonim válasza:
Én mindig igy érzek,de nem tudok változtatni rajta :(
15/16 anonim válasza:
Kevesebb gyávább dolog van az öngyilkosságnál, bizonyos körülmények esetén azt is meg lehet érteni,de ez nem az.
Most ha a spirituális dolgokat nem nézzük,akkor csak 1életed van,kár eldobni magadtól..
16/16 A kérdező kommentje:
Na, jól van. Ez nálam pillanatnyi volt. Aki 20-on éves, az rám írhat, aztán max beszélgetünk. :) jó éjt mindenkinek, én most lefekszem.
2014. máj. 12. 00:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!