Miért járok mindig így? (Lent)
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem, hogy ha elkezdek beszélgetni egy fiúval, annak mindig az lesz a vége, hogy ő többet akar tőlem, én viszont jelen pillanatban senkit sem akarok, és sértődés lesz a dologból.
Pedig nem vagyok túl kedves, vagy ilyesmi amiből azt gondolhatná, hogy többet akarok, még is bepróbálkoznak, és már kicsit kezdek lehozódni, hogy anélkül nem beszélgethetek/barátkozhatok fiúkkal, hogy ne akarnának többet?
Vagy mi, már rögtön bunkónak kéne lennem, hogy érezzék, hogy barátság max és vége??
Nem értem ezt, és elég szar, hogy mindig kényelmetlen helyzetekbe kerülök emiatt..
2014. máj. 12. 12:28
2/4 anonim válasza:
nem kellesz barátnak. barátaink már vannak. a te hibád
3/4 A kérdező kommentje:
Szóval az én hibám? :D csodás
És mit lehetne tenni ellene? Mert ha mondjuk bunkó lennék, vagy nem is válaszolnék, akkor én lennék a világ legnagyobb köcsöge..
2014. máj. 12. 12:42
4/4 anonim válasza:
gyakorlatilag semmit. ha egy fiúnak tetszik egy lány, akkor ez lesz, mint amit te írtál. kész, ezen nincs mit csodálkozni. persze érthető a kérdésed, de valójában, meg nincs rá válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!