Miert nincsen baratom? (bovebben lent)
Figyelt kérdés
Nem vagyok csunya, igaz, hogy kicsit duci, de van mellem legalabb..sztb.. de nincs pasim. Jo persze sokan akartak mar velem jarni, de nem olyanok akikkel erdemes lett volna osszejonnom... mert azok csak AZT akartak volna.
Akkor mi a baj???Mi a baj velem?? szemelyisegem igaz hogy nem a tokeletes,mert vannak hiabim, meg minden de szeretheto vagyok. Sok baratom van. Altalaban azemberek nagyon megkedvelnek, de az a fiu akiert most oda vagyok (es o ezt tudja) az is csak egy iszonyat jo baratnak tekint.
Nos akkor mi a baj??!???!
2014. máj. 13. 22:16
11/21 A kérdező kommentje:
milyen hamueso?
2014. máj. 13. 22:26
12/21 anonim válasza:
Odaadjam az exem?!:D dobtam és most egy másik csajt keres magának:D
13/21 anonim válasza:
Kamuzol -> Hamukázol -> hamueső.
14/21 A kérdező kommentje:
XD ha dobtad biztos jo okod volt ra, es nekem nem kell a romlott aru XD
2014. máj. 13. 22:28
15/21 A kérdező kommentje:
miert kamuznek?mi ertleme lenne?igyse ugyse tudjatok h kivagyok,akkor meg miertelme lenne?-.-
2014. máj. 13. 22:29
16/21 anonim válasza:
Pacsii tényleg romlott áru volt bocsii:( kukába vele:D
17/21 anonim válasza:
Akard te is "azt", és lesz pár jó napod. 16 évesen úgyse találod meg az életre szóló szerelmet.
18/21 anonim válasza:
# 15
Lehetsz elfogult magaddal szemben s emiatt tudtodon kívül hazudhatsz magadról.
Mivel nem ismerünk nem tudjuk elfogult vagy e magaddal szemben s e végett kértünk képet.
20/21 anonim válasza:
Ha van kedved írj és beszélhetünk ,hátha adok 1-2 tanácsot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!