Netes társkeresés buktatója?
Figyelt kérdés
Adott két ember, aki már rég ismeri egymást neten, sokat beszélnek, jól elvannak. Habár nem hazudnak egymásnak semmiről, kialakulhat egy tévképzet egymásról? Ami aztán az igazi világban hátrány lehet?2014. máj. 14. 12:47
1/2 anonim válasza:
Nem igazán, ha emberként megismered a másikat élőben is olyan lesz.
2/2 anonim válasza:
Én elképzelhetőnek tartom. Tapasztalatom szerint neten keresztül sok esetben nem úgy mennek át a dolgok, ahogyan az mondjuk a valóságban hangzana. Gondolok itt arra, hogy pl. nekem amikor rossz kedvem van és elolvasok valakitől egy üzenetet, lehet hogy valamit picit félreértek (mert a rossz hangulatom miatt olyan hangnemben olvasom az üzit) és emiatt lehetnem esetleges félreértések.
Azt viszont, hogy hátrány lehet e nem tudom, találkozzatok, és majd megtudod hogy tényleg olyan e az illető mint amilyennek gondoltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!