Miért van az, hogy még a 160cm-es lányok is,180cm-es pasit akarnak?
A tököm ki van az egésszel!!165cm-es pasi vagyok és azt tapasztalom az életben,hogy a nők szinte átnéznek rajtam! Bezzeg ha betoppan egy 180-185cm magas pasi, jól öltözötten, szemmel láthatóan a nők szinte kivirúlnak, mosolyognak neki...stb.
A 165cm-es pasira meg a nők, szinte sajnálkozva,lenézően néznek.
Ha meg próbálkozik náluk egy 162 vagy 165cm-es pasi, akkor szinte megsértődnek a nők! Hogy gondolok én ilyet? De hisz "csak" 165cm-es vagyok!! Én nem vagyok jó parter számukra!
Meg is sértődnek!
Kedves #3 és sajnos (minden) hasonlóan gondolkozó alacsony lány! Kéét szempontotok van a nagyobb jobban megvéd csak tudnám mitől féltek ennyire? A másik, hogy nagy legyen az utód. Elárulom nem csak ettöl függ! Esetleg még belekalkulájátok, hogy nagyobb a szerszáma, ami megint csak nem biztos, hogy így van.
Miközben én 165 cm-es nem hiszem el, hogy jó ez a nagy különbség az ágyban, az életben, kézenfogva, vagy bárhogyan!
Nekem se jó a 140cm-es lány, meg a 180cm-es sem, mert nem akarom az életem kényelmetlenül leélni!
10 éve egyedül vagyok, mert a 160-170cm közti lányok elhajtanak, megaláznak! Én meg röhögök (kínomban) rajtatok, hogy milyen buták, felszínesek és szemetek vagytok! Köszönöm, ha megértitek, a többi 160cm-es pasi nevében is!
De egy magas lány nyilván nem fog összejönni egy nála alacsonyabbal. Vagyis, a többség nem. Ezt már írták előbb, fontos a biztonság érzet, hogy a pasi feléjük magasodik...
Nálad alacsonyabb csajoknak csapd a szelet, és normális módon. Ne lássák rajtad hogy zavar, hogy nem vagy 180cm.
22-es. Thom 12.
Like!!! +1
Daniel Radcliffe ( 165 centi ): [link] van csaja...
Elijah Wood ( 168 centi ): [link] van csaja...
Érdekes, talán Elija Wood-nak dögös a barátnője, de Daniel Radcliffe-nek nem az a kifejezett plázacica. Ebből kiindulva nekünk 160-as srácoknak is így kéne gondolkodnunk. Nem lesz modell barátnőnk, de egy aranyos kedves csaj szembejöhet. Nekem volt már 4 és fél évig egy barátnőm 162 centi magas! Jelenleg egyedülálló vagyok, de több flörtölésen is túl vagyok. ( 165 centis 25 éves srác ).
Jólvan Thom12, te inkább meg se szólalj. Zsigerből küldözgeted itt privátokat minden lánynak, akinél meglátod az "L" vagy "N" betűt, közben meg azt sem tudod milyen, hogy néz ki, és randira akarod hívni, legyen az 13 éves, vagy 50.
A kérdéshez: ennyi erővel minden ember felszínes, és felszínes ízléseik vannak, ezért utáljátok a világot, hajrá. Gondolom nektek nincs olyan elcseszett ízlésetek, hogy nem jönnétek össze egy 200 kg-os zsírdisznóval, vagy egy kiélt fejű látens prostival. Mert ti tökéletes emberek vagytok, tökéletes ízlésekkel, és értékrenddel, ezért minden ember menjen a pokolba. És akkor most jöhetnek a belső tulajdonságok, tessék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!