Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért masszírozza meg mindig...

Reptoid kérdése:

Miért masszírozza meg mindig a nyakam egy lány?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit ismerek már lassan 2 éve. Igazából sosem voltunk túl jóban, csak ha találkoztunk, köszöntünk egymásnak. Párszor beszéltünk komolyabban.

Nem rég szakított a barátjával, és azóta mikor összefutunk szünetben, odajön megmoncsizza a nyakam egy pár pillanatra, aztán tovább is megy, szalad :D a múltkor pedig láttam, ahogy végigmért a szemével tetőtől talpig

Régebben mondtam neki, hogy nagyon szép lánynak tartom, de azt tényleg csak így barátilag mondtam, nem is akartam tőle semmit.

Ezt a nyak"masszírozást" nem tudom hova tenni, kicsit olyan mintha valami gyereket nyomkodna vagy nem is tudom :D De mellette meg ott van az a végigpillantás, meg hogy korábban nem csinált ilyet.

Mit akarhat ő?

2014. máj. 14. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan azt, amire gondolsz. :)

De most komolyan. Szerintem kitalálhatod, hogy tetszel neki. Nem hiszem, hogy ezt el kell mondani neked.

A masszírozás eléggé izgató tud lenni. (Persze mindenki más) De test kontaktust akar veled, és mmegesz a szemével.

Szerinted?

2014. máj. 14. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a pénzed kell neki.
2014. máj. 14. 20:16
 3/5 anonim ***** válasza:
A vesédre fály a foga
2014. máj. 14. 20:28
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszi! ;)

Igazából pár dolog is "zavar"

Az egyik, hogy a lányok mindig is "szerettek", szivecskéket rajzolgattak a füzetembe, kezemre, simogattak, "babusgattak". Hogy ezt mennyire gondolták komolyan, sosem tudtam, mert nem is akartam kezdeményezni velük, csak olyanokkal, akik nem ismertek engem komolyabban. Szóval lehet ő is valami kisöcsinek tart ezzel a nyaknyomogatással.

A másik, hogy régebben beszélgettünk arról, ki mit szeret, nem szeret a párjában, és akkor elmondta, hogy ő az akkori barátja kezdett kevésbé domináns lenni. Én pedig pont az a típus vagyok, akiknek a határozottabb lányok jönnek be, csak ilyen barátnőim voltak, és ezt el is mondtam neki. Ezért nem miért lehet ő most ilyen. Szóval félek ha akar is valamit, valószínűleg nem működne. Nem vagyunk már annyira gyerekek, én 23, ő pedig olyan 21 kb. Ne nevess, nem vagyok ilyen fogyi, csak újabban :D

Harmadrészt pedig csoporttársak vagyunk egyetemen, bár már nem sokáig.

Amit mondtál, abban mindenképp van valami, úgyhogy legközelebb majd odaülök mellé, aztán majd figyelem a reakcióit.

2014. máj. 14. 21:15
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Hát a vonzalomnak nem sokszor kell logikai levezetés.

Inkább az van, hogy bejön valaki, és a logikát kitalálod utána mögé.

Tehát nem biztos, hogy ő hideg fejjel komolyan végiggondolta ezt. Egyszerűen csak kacérkodik. De attól még vonzónak tart. Van egyébként olyan, aki rá se jön mit csinál, miközben csinálja, és nincs tudatában annak, hogy milyen hatással van a másikra.

Úgy hangzik, mintha menne a lábaköze után.

2014. máj. 14. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!