Szörnyen félek a nemi erőszaktól ezért nem merek ismerkedni, ez normális?
Ha randizni mentek, akkor nyilvános helyen legyetek, kávézó, mozi, park, stb.
Szépen lassan kiismered. A szociális érzéked csak nincs a béka segge alatt, ki lehet ismerni a másikat, aztán dönthetsz :)
Persze így sincs kizárva a rossz döntés lehetősége, de ez benne van a pakliban. Ettől függetlenül, nyilvános helyeken történjen minden, ha tartasz az ismerkedéstől.
Én sajnos ismerek olyat akit megerőszakoltak, nem is 1 lányt. Viszont azt gondolom, ha valakit megismersz, és eltelik egykis idő és bíztok egymásban, kölcsönösen megvan a szeretet egymás iránt, akkor nem nagyon lehet baj.
Hogyha gondolod, írhatsz privátot de most éjszaka már nem válaszolok szerintem, mert lassan aludni kell. Segítek ha tudok.
paranoia-a fontosság érzésének hamis illúziója.
vagyis a kutya sem akar megerőszakolni.
sőt a férfiak 90%át lelankasztja és kiábrándítja az ha a nő nem akarja,vagy ellenkezik.
kezeltesd a depressziódat.
Azért ez így nem teljesen igaz, 8-as. Nyílt utcán láttam többször férfiakat nőkkel erőszakoskodni, de szórakozóhelyen is. Csak egy példát mondok..
Mentek haza a lányok és egy srác minden alkalommal eléjük állt és elkezdte őket visszatartani erőszakkal, csókolgatta őket, volt akit fogdosott meg félrehúzott, erőszakkal beszélni akart velük még akkor is amikor egyértelmá volt, hogy ők nem akarják és menni akartak, nem engedte őket. Arra gondoltam, ha itt valamelyik lánynak van barátja, abból nagy verekedés lesz. És mindegy volt neki kö a következő csak nőnemű legyen. Addig csinálja amíg valaki el nem megy vele vagy amíg valaki jól meg nem veri.
Utcán meg egy csaj, a másik oldalról odasiet hozzá egy pasi és megfogja a kezét. Beszélgetnek pár szót, utána a férfi megfogja a kezét és elkezdi húzni magával, a csaj meg ellenekzik erősen, de valamiért nem mert kiabálni. Akkor elkezdi a csak ütni a táskájával, elindul a másik irányba, a férfi látja hogy sokan nézik, vár. Az emberek tovább mennek, utána megy a lány után, megint megfogta és erőszakkal magával vitte. A faszi volt 150 kiló izom, a lány meg kb. 50. Én mondtam a haverjaimnak, hogy segítsünk, egyedül nem akarok oda menni, ők meg azt mondták, nem ismernek ha odamegyek, nem jönnek oda. Ennyit róluk és az emberekről. Mindenki el ment mellettük, a rendőrök is épp nem látták. Ez itt van a Balaton-parton és ez csak 2 példa de szinte minden éjszaka látok ilyet az utcán.
Egy kb. 15 éves lányt körbe vett egy számára ismeretlen társaság, egyik fiú azt akarta, hogy szopja le. A lány ezt nem akarta, de nem engedték addig ki a körből. A fiú megpofozta, elkezdte húzni a haját, a többiek meg nézték és nevettek. Pont arra jártunk a barátommal. Szétcsaptunk a köcsögök között mert láttam, hogy a lányt veri egy fiú. Utána mesélte el a lány, hogy mi volt.
Diszkóban WC-be behúzzák szerencsétlent, részegen elrabolják, jobb esetben csak kizsebelik őket. Minden este ott vagyok, látok azért dolgokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!