Haladtam? Vagy csak rontottam a helyzetemen? :/
16/L vagyok és nagyon tetszik egy fiu, a suliban a fiurol csak annyit h sose volt senkije és akar barátnőt! (18/F)
A közös haverunk fb-n meg irta neki,hogy mit érzek iránta....és olyat irt,hogy az a fullcapos focis csaj aki imádja a capoeirat beléd van esve.....erre a válasz...kapd be nem érdekel!
A legjobb barátnőm szerint azért ezt irta mert neki is tetszek és azt hiszi h a haverja csak szivatja...
ez a barátnőm együtt van vele tesi fakton és ma beültem a faktra és egyszer se néztem rá a srácra....a barátnőm pedig úgy ült, hogy pont rálátott és azt mondta,hogy engem nézett...
Az a vicc,hogy egy profi harcművész tartott előadást....és a végén én raktam fel neki kérdéseket a capoeiraval kapcs!
(jah a srác él hal a capoeiraért!)
Aztán pedig mikor a metrónál elment mellettünk akkor meredten bámult....
(nem tart senki rondának....úgyhogy nem ez lehet a baj) és őt mindenki ocsmánynak tartja persze csak én nem! :D
Fiúk! Ha ilyenek vagytok az mit jelent?
Ennél sokkal rosszabbakat is el kell majd viselned a későbbiekben, mint egy vacak visszautasítás - vagy te ilyen kis nebáncsvirág vagy?
Kezdeményezz, ha ennyire fontos neked a dolog, vagy ha nem teszed, akkor ne itt rinyálj!
Nagyjábol...mindenki tart tőlem...mert kemény vagyok....bokszolok beszolok mindenkinek aki ba*tat
És....mit mondjak neki??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!