Miért van az, hogy egy pasi egy ideig ír, utána hiába elérhető vagyok, nem küld sem smt-t, nem ír rám sehol? Pedig előtte semmilyen jelét nem mutatta, hogy semmibe fog venni.
Figyelt kérdés
Kedves üzeneteket írt, aztán mint akit elvágtak, többé semmit. Miért van ez? Mondjuk csak két napja hogy nem ír, de például nem válaszolt az egyik üzenetemre sem.2014. máj. 15. 21:26
1/11 anonim válasza:
csak 2 napja??? az még nem katasztrófa, majd ha már 1 hete nem ír az az lesz.
Amúgy létezik ám telefon! Hallottál róla?
Ha megvan a telefonszáma akkor hívd fel, hogy mi a f***asz van :)
2/11 A kérdező kommentje:
Nem, én nem fogok senkire sem ráakaszkodni. A pasi dolga az, hogy írjon, ha például fenn vagyok egy közösségi oldalon simán rámírhatna, nem teszi. Ezek után szerintem nincs is mire gondolnom ezzel kapcsolatban. Csak miért van ez? Legalább lenne rá valami magyarázat...
2014. máj. 15. 21:30
3/11 anonim válasza:
Hány éves vagy te 12?
Miért kéne mindig a pasinak írnia elsőre? 2-őn áll a vásár kislány!
És lehet azt várja h írjál te rá, mert úgy gondolja h amúgy magasról lesz***arod őt.
Ez egy k***úrva internet, nem a valóság.
4/11 A kérdező kommentje:
Én már írtam neki. Nem akarok tolakodó lenni. Már amúgy is kérdeztem tőle hogy van, amire nem válaszolt.
2014. máj. 15. 21:36
5/11 anonim válasza:
Hümm....akkor ne foglalkozz vele.
6/11 A kérdező kommentje:
De miért van ez, hogy az egyik nap még találkozni akar, a másik nap meg már le se sz..r?
2014. máj. 15. 21:38
7/11 anonim válasza:
Ki tudja....talált mást, meggondolta magát és mégsem kellesz neki, vagy nem tudom eltiltották a géptől.
8/11 A kérdező kommentje:
Legalább kérne bocsánatot.
2014. máj. 15. 21:46
9/11 anonim válasza:
Ez ilyen. Jobb ha új vizekre evezel.
10/11 anonim válasza:
Szerintem a srácok az udvarló fázisban általában több vasat tartanak a tűzbe, és biztosan vannak prioritásaik is.
Elképzelhető, hogy valaki mással is alakulnak a dolgai, és téged azért tett mellékvágányra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!