Szerintetek mit tegyek ha a legjobb fiú barátom tetszik?
Figyelt kérdés
Kb 2 hónapja ismertem és nagyon hamar kialakult közöttünk ez az erős baráti viszony,és nagyon fontos nekem és fordítva! De sajnos többet érzek mint barátság,de már ő is mondta a másik legjobb barátnőjének hogy azért nem akar összejönni velem mert nem akarja elrontani a barátságunkat...:/ de már ellett rontva mivel többet érzek..Mit tegyek? :/2014. máj. 16. 17:53
1/8 anonim válasza:
Elég hülye duma ez a "nem akarom elrontani a barátságunkat". Ha összejöttök attól még nem romlik el, inkább csak jobban mélyül. Ha meg netán vége lesz egy nap, akkor mi van? Egy barátság talán örökké tart? Hát nem.
2/8 anonim válasza:
Kezdj el barátkozni mással és kicsit tedd féltékennyé. Meglátod, egyből észbe kap :P
3/8 anonim válasza:
Én is többet érzek most mint eddig. Nem tett jót a gyomromnak a reggeli 5db tojás meg ebédre a babgulyás..:D:D
4/8 anonim válasza:
Amikor nála vagytok a szobájában, kérd meg hogy hozzon neked inni, és addig vetkőzz le fehérneműre és szexin terülj el az ágyon. Amikor visszaérkezik, akkor mond azt, hogy nagyon meleged volt.
5/8 anonim válasza:
Vagy ha nem vagy ennyire bátor, akkor csak véletlenül öntsd le magad, kérj tőle egy pólót, és miközben átveszed, kérdezd meg, hogy "Szerinted szép mellem van?"
4-es voltam
6/8 anonim válasza:
Nekem a párom a legjobb barátom .
7/8 anonim válasza:
Odaállsz elé és megmondod neki, mit érzel. Ha ő is így érez, akkor legyetek boldogok együtt, ha nem, akkor legalább megtudtad a dolgot és mehet tovább a barátság, bár ezután már nehezebb lesz.
Ilyen ökörségeket felejts is el azonnal, hogy "tedd féltékennyé", meg hasonlók, mert abból csak a baj van.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak a néhány embernek akik tényleg foglalkoztam a problémámmal és nem marhaságokat írtak..
2014. máj. 16. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!