Mit tennétek a helyemben (részletek lent)?
Szerintem nagyon rossz döntés. Inkább lennék egyedül,mint egy olyan emberrel akihez nem vonzódom sehogy sem.
2014. máj. 16. 23:49
2014. máj. 16. 23:49
Mégis mi a franc bajod lehet, hogy több 100 nő közül egy sem volt hajlandó veled semmilyen kapcsolatot létesíteni?
2014. máj. 16. 23:59
4/13 anonim válasza:
Rossz döntés!
Ezzel csak őt bántod meg, és magadat is!
Ebből nem lesz szerelem!
És ne játssz vele szerintem ilyen játékot, mert lehet hogy megszeret téged és akkor te mit csinálsz?! Meg mondod neki hogy csak azért jöttél össze vele mert kellett neked egy lelki társ?!
Olyat keress aki tényleg érdekel, és kölcsönös a dolog! :)))
2014. máj. 17. 00:02
5/13 A kérdező kommentje:
3: nem tudom, jó csajoknál próbálkoztam, próbálkozom, akik bárkit választhatnak és van kb 15-30 ezer alfahím akik a jó csajokat k*rják és én úgy látszik nem illek a csoportba pedig igyekszem, mindegy a jó csajok mind visszautasítottak...
4: Értem én, de nincs más aki igent mondana, így nem találtam olyat ahol kölcsönös a dolog (amúgy sokan mondják hogy ez soha sincs így, mármint kölcsönös vonzalom szinte nem is létezik olyan ritka)
Hát nekem inkább az a gondom, hogy túl sok közös vonzalom alakul ki köztem és mások között és ha párkapcsolatban vagyok, akkor annyira nem jó ha jön egy újabb közös vonzalom, mert az bizony könnyen jön és nem azért, mert olyan baromi szép vagyok. De ekkora hülyeséget ne gondolj már, hogy ilyenek nem alakulnak ki, a legtöbb ember azért kezd el járni valakivel, mert közösen vonzódnak egymáshoz. Ha kell neked valamire az öreg nő, akkor csináld. de igazából azt gondolod át, hogy mégis mire kell. Szexre nem. Főz rád, vagy valami ilyesmi, mert gondolom olyan magasröptű beszélgetéseket sem várhatsz tőle. Vagy jobb ha kifizeti az albérlet felét?
2014. máj. 17. 15:21
Azért a jó csajok és a vén, kövér és csúnya nők között van még néhány átmeneti csoport. Pl. próbálkozhatnál normális korodbeli lányokkal, akik mondjuk nem szépségkirálynők, csak szimplán egyszerű nők.
2014. máj. 17. 15:23
8/13 A kérdező kommentje:
én annál próbálkoztam eddig is, akik tetszenek, ha viszont olyannal tudnék csak összejönni aki nem tetszik (ergo nem jó csaj) akkor teljesen mindegy hogy hány éves, mert szexuálisan nem fogok vonzódni hozzá...
Számodra mit jelent az, hogy valaki jó csaj? Ezt azért kérdezem, mert ha pl. neked csak a plázap....ák tetszenek, akik ugyan jó csajok, de a diszkóból kifelé jövet elküldenek a francba, ha szerintük szar kocsid van és mondjuk neked nincs pénzed talán még a szar kocsira sem, akkor azokkal bármeddig próbálkozhatsz, nem fognak veled leállni, mert a pénzre mennek.
2014. máj. 17. 16:02
10/13 A kérdező kommentje:
am itt gyk-n is rengeteg olyat írnak, meg életben is tapasztal az ember, hogy egyik fél vonzódik a másik meg tűr
Kapcsolódó kérdések: