Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk, ti milyen oknál fogva...

Fiúk, ti milyen oknál fogva beszéltek egy lánynak a gondjaitokról?

Figyelt kérdés

Pl., hogy nem vagytok bizonyos dolgok miatt megelégedve magatokkal. Tehát külsőleg. Miért mondja el nekem?

Nem gond számomra, csak fura.

2014. máj. 17. 08:34
 1/6 anonim ***** válasza:
40%
A gondjaim rám tartoznak.Lányos,férfiatlan dolognak tartom a siránkozást.Komoly kapcsolatban Persze más a helyzet.Viszont már nem egy ember visszaélt vele,ezért ott sem mondok el mindent.
2014. máj. 17. 08:39
 2/6 A kérdező kommentje:
Mi nem vagyunk kapcsolatban, viszont jó a kapcsolatunk. Nem vettem siránkozásnak egyáltalán.
2014. máj. 17. 08:41
 3/6 anonim ***** válasza:
én lány vagyok de nekem is a legjobb fiú barátom elmondja a gondjait mert az elején mondtam hogy nyugodtan mondja el ha bántja valami (de amúgy is meg mondta hogy mondta volna) a bizalom a lényeg ha azt látja rajtad hogy megbízhat benned akkor elmondja ;) de lehet több is a dologban
2014. máj. 17. 09:15
 4/6 anonim ***** válasza:

A panaszkodó fiúkat én is tapasztalom mostanában és nagyon nem hiszem, hogy nincs egy haver sem, akinek ezeket elmondhatnák.

Legtöbbször úgy tapasztaltam, hogy fogékony vagyok, mint hallgatóság az ilyesmire () úgy, hogy közben nem vagyunk kapcsolatban és még jótanácsokat is adok, akkor csak magam alatt vágom a fát: a panaszkodás után a srác egyszerűen lelép. Tehát csak arra kellettem neki, hogy lelki szemetesláda legyek. Ő maga kell tanuljon a saját hibáiból és primitív válogatási rendszeréből, ne én mutassam neki a tanulságokat.

Soha többé ezt nem fogom csinálni, s minden lánynak is ezt üzenem. Az elején én sem gondoltam amúgy, hogy csak kihasználáa megy ki az egész. 26 L

2014. máj. 17. 09:16
 5/6 A kérdező kommentje:
Valószínű tőlem várt megerősítést. Azt tudom, hogy eléggé tetszem neki, ezért is furcsálltam. Mondjuk ilyen csak egyszer fordult elő.
2014. máj. 17. 09:21
 6/6 anonim ***** válasza:
14-15 évesen még volt, hogy panaszkodtam. 22 évesen már csak akkor, ha tényleg tele van a f"szom mindennel, de általában ott meg is szakítom a kapcsolatot, mert a másik úgysem tudja helyén kezelni a dolgokat (komoly kapcsolat más, de ott se sírom tele a párnát, megvan a magam szerepe). Én alapvetően nagyon szentimentális vagyok, és ez így elég rossz.
2014. máj. 17. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!