Fiúk, ti milyen oknál fogva beszéltek egy lánynak a gondjaitokról?
Pl., hogy nem vagytok bizonyos dolgok miatt megelégedve magatokkal. Tehát külsőleg. Miért mondja el nekem?
Nem gond számomra, csak fura.
A panaszkodó fiúkat én is tapasztalom mostanában és nagyon nem hiszem, hogy nincs egy haver sem, akinek ezeket elmondhatnák.
Legtöbbször úgy tapasztaltam, hogy fogékony vagyok, mint hallgatóság az ilyesmire () úgy, hogy közben nem vagyunk kapcsolatban és még jótanácsokat is adok, akkor csak magam alatt vágom a fát: a panaszkodás után a srác egyszerűen lelép. Tehát csak arra kellettem neki, hogy lelki szemetesláda legyek. Ő maga kell tanuljon a saját hibáiból és primitív válogatási rendszeréből, ne én mutassam neki a tanulságokat.
Soha többé ezt nem fogom csinálni, s minden lánynak is ezt üzenem. Az elején én sem gondoltam amúgy, hogy csak kihasználáa megy ki az egész. 26 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!