Mégsem olyan komoly ez a lány? Vagy ez jó jel?
Nagyon sokat beszélünk interneten, telefonon is órákat beszélünk, 2 szer találkoztunk is. Ma volt a második, de már el van döntve hogy holnap is fogunk.
Na és nagyon komoly kapcsolatot akarok, és őt annak is hittem, hogy nem könnyű lány, aki hamar lefekszik valakivel. Elvileg 4 fiúval feküdt le, és ez szerintem jó, mert ismertem olyat aki 15el na mindegy.
Ma végre csókolóztunk, de nem csak addig jutottunk el, ő megcsókolta a nyakam én meg erre megfogtam neki a nemiszervénél.
Be is nyúltam, és nem mondta hogy ne, hagyta. Ti mire gondolnátok?? Hogy másokkal is könnyen viselkedik??
Azt tudom hogy 3 hónapja lett vége a több éves kapcsolatának, mással nem találkozik, lehet ki van éhezve?? Ez jó jel? Vagy inkább hanyagolni való?
3 hónapja lett vége a több éves kapcsolatának
Pótlék vagy, mert fél az egyedülléttől.A testét bocsájtja számodra áruba, hogy harapj rá, messze van lelkileg tőled.
"2 szer találkoztunk", "nagyon komoly kapcsolatot akarok", "Ma végre csókolóztunk", "én meg erre megfogtam neki a nemiszervénél".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!