Fiuk, ez igaz? Akar lanyok is.
Mikor lesz már vége?
Megeshet, hogy a férfi arca higgadtságot sugároz, miközben a lába ütemesen dobog, vagy bökdösi a levegőt. Ilyenkor mozgása egyértelműen ideges, feszült lelkiállapotról tanúskodik. Ha egy randevú során tapasztalod a viselkedést, nem sok jóra számíthatsz a folytatás során. A legtöbb esetben ugyanis a folyamatosan mozgó láb nem arra utal, hogy feszélyezve érzi magát, vagy túlzottan izgul. Inkább azt jelzi, hogy szíve szerint már rég elszabadult volna - ám az udvariasság vagy valamilyen külső körülmény megakadályozta őt ebben. Ha lába egy helyben jár, és a levegőt tapossa, valójában az agya próbál menekülni.
Én azt tapasztaltam, hogy igaz, én is ezt csinálom ha mennék màr de mégis maradnom kell. Direkt figyeltem az emberek testbeszédét miután elolvastam ezt a könyvet amibõl a szöveg ki lett emelve.
#1-es, csak azért mert valami nem igaz rád még másokra az lehet. A szöveg is úgy van megfogalmazva, hogy a legtöbb esetben és nem úgy, hogy kivétel nélkül mindenkire vonatkozik.
5-ös kössz hogy belémkötsz.Én azt akartam ezzel sugározni hogy nem feltétlen az az oka.
Meg tanulj meg olvasni mert a főkérdés úgy van hogy " Fiuk, ez igaz?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!