Szimpatizál velem?
Van egy srác,együtt dolgozunk.Nem tudom eldönteni,hogy akar e valamit vagy csak szórakozik velem...
Ilyenek történnek: mikor egyedül megyek valahova,csatlakozik,és beszélget,érdeklődik.Mikor szomorú vagyok,addig nem hagy,még el nem mondom mi van... Csikiz, kigáncsol (összerúgja a bokámat) majd elkap,nehogy elessek.Rendszeresen hozzámér,hol a karomat fogja meg,és visszahúz magához mondani valamit,vagy ha egymás mellett ülünk,akkor megpacskolja a combom,közben oldalról vigyorog.Belebámul a szemembe,szószerint másodpercekig néz bele.Énis,ezért tudom :D ha nincs a közelembe,akkor is naponta többször észreveszem,hogy a tekintete engem követ... Már azt is elmondta,h csak azokkal foglalkozik akiket csíp,ha nem érdekelném,nem szólna hozzám...
Ez mit jelent? Most akar valamit,vagy csak pusztán jófej velem? Érthetetlen ez az egész,és nem azért mert nem tudom mit is jelenthetnének ezek,hanem mert van barátnője... na ezekután értitek h miért nem tudom hova tenni a dolgokat... most akkor mi van?? Rákérdezni nem fogok,mert gáz, létezik,h akar valamit? Hallottam múltkor h fasirtba voltak a csajjal. Lehet már haldoklik a kapcsolatuk,és nálam próbálkozik... gőzöm sincs, de nem szeretnék másnak a játékszere lenni....
Köszi a válaszokat.
29/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!