Fiatal férfiak, nektek melyik az a pont amikor abbahagyjátok egy lány iránt az érdeklődést?
Egy fiúval barátkoztunk, észrevettem, hogy naponként ír, ekkor már sejtettem,hogy nem csak barátságot akar. A legutóbbi találkozásunknál elkezdett kedveskedni, bókolni félreérthetetlen módon, társaságban.
Én próbáltam nem annyira figyelni ezekre a lépéseire. Azóta nem ír, feltételezem, akkor részéről ennyi volt.
Hát ez engem is lelombozna, ha mindennap beszélgetnénk és élőben nem reagálnál semmit.
Szerintem igen, részérő ennyi volt.
Ilyen esemény sorozat után én sem próbálkoznék tovább, mert miért is kéne próbálkozni.
Te semmi jelét nem adtad annak, hogy bejönne, így ő félreállt.
Most jönne az a rész, ha te akarsz valamit, akkor felkeresed. Persze ha engedi a női büszkeséged. :)
Ha azt látom, hogy ő sem érdeklődik, akkor engem ott el is vágtak. A lehető leggyorsabban leépítem az ismerkedést részemről.
Akkor viszont rohadtul ki szoktam akadni, amikor napokkal később megkeresnek a "szia, miért nem írtál? vártam a válaszod" üzeneteikkel. Na ja, még szép, hogy én válaszoltam utoljára, csak annyira sem érdekeltem, hogy legalább ezt megjegyezze. :DDD
Biztos én vagyok béna, de ha én az olyat erőltettem, ahol nem volt gyors reakció és kölcsönös érdeklődés, akkor ott nem lett semmi, csak ment az idő és szenvedtem.
Akivel meg megvolt az összhang, azzal öröm volt ismerkedni, és aztán vagy lett valami vagy nem.
Lehet, hogy ez a srác is ez alapján szelektál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!