Kinek milyen volt az első szex?
ugyértem h hogy zajlott lee..:)
kort is irjatok.!
csak egy kiváncs csajszii.;)

17 éves voltam, nem terveztük előre. Átmentem a barátomhoz, a szülei elmentek este, mi meg vacsit főztünk együtt, boroztunk is mellé, aztán leültünk filmet nézni, persze a címig sem jutottunk el. Elkezdett simogatni, csókolgatta a nyakam, aztán lekerültek a ruhák, és megtörtént a dolog. Nagyon jó élmény volt, azután együtt fürödtünk! :)
22L

16 voltam, ő majdnem 2xannyi. Jóbarátok voltunk és én mondtam neki, h vele akarom elveszteni, mert bízom benne, jó barátom és tapasztalt is.
Feküdtünk egymás mellett vagy fél óráig, beszélgettünk, én nem mertem lépni, csinálni semmit, végülis ő belekezdett és szépen rendszerint ment sorba, smaci, tapi,simi, nyali, szopi miegymás... nem voltam betojva, csak elkezdeni volt nehéz. Utána minden töknormálisan zajlott le, mintha nem is az első lenne...született tehetség lehetek XD
Mikor először berakta az fájt, feszített egy kicsit, de pár perc alatt enyhült meg a végére el is múlt. Orgazmusom nem volt, meg még utána nagyon sokáig, az első 3 partnernél nem, de ettől függetlenül élveztem.
22/L

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!