Ha barátom nem élvezett belém szűz vagyok? 18/L

válasza:Kicsit gyorsan ment a felfedezés, nem?
Kissé felületes is lett emiatt...
Próbálj még egy kicsit tanulni hozzá - és lassíts, különben túl hamar kiégsz majd.

válasza:naív vagy. ha tetszik ingyenprosti? "olyan kedves h mindent megmutat nekem" mutass nekem egy olyan faszit aki nem mutatna meg mindent egy 18 éves lánynak...
Naív kislány. hiába vagy 18 éves látszik most kezdted az egyetemet azt már megdugnak...

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Érdekes amit írtál...
Tudod,nekem sem volt barátom még - bár ez nem meglepő,mert fiatal vagyok és nem kapkodok el semmit.Ettől függetlenül azért tudok egyet s mást.Sőt,azt hiszem majdnem mindent tudok erről témáról.Pedig pasi nélkül nem lehet gyakorolni se,nemde?
Szóval ez gyenge kifogás volt!
Egyébként a lényeg a szexről röviden:
Egy lány onnantól NEM SZÁMÍT SZŰZNEK,HOGY EGY FIÚ PÉNISZE BEHATOLT A HÜVELYBE.Ha ez egy percig tartott akkor sem vagy szűz,ha beléd élvezett/nem élvezett akkor sem vagy szűz.
TE MÁR NEM VAGY SZŰZ!!!
Egyébként pedig figyelned kellett volna biológia órán,no meg a felvilágosításon!
14,5/L

válasza:Ha most még meg is sértődsz, akkor aztán tényleg tanújelét adod annak, hogy túlságosan gyerek vagy!
Lehet, hogy helyes a fiú, de hogy kihasznál az biztos! Azt várod, hogy vállon veregetünk, mert "kezdő vagy"? Ha kezdő vagy, akkor duplán oda kell figyelni mindenre, hisz nem tudhatod, hogy mi a jó, mi a rossz, mivel okozol kárt, vagy teszel jót! Naponta jönnek a Tiedhez hasonló kérdések és ha minden nap le kell írni ugyanazt, akkor abba picit belefárad az ember. Miért nem néztél utána magának a szexualitásnak, a teherbeesés folyamatának, a fogamzásgátlási lehetőségeknek? Itt az internet, milliónyi oldal van, ahol megtudhatsz bármit, még csak az arcod se kell vállalnod!
Nem intézheted el az egészet csak annyival, hogy "istenem kezdő voltam", mert ha most teherbe estél, akkor az teljesen mindegy lesz, hogy miként történt meg a dolog! Meg kellene érteni, hogy a testi-lelki felnőtté válás iszonyatos felelősséggel jár, amit nem lehet csak fél kézzel lerázni magadról!
Kapcsolódó kérdések:
AZT AKAROM HOGY élvezze az elsőt széppé akarom tenni és azt ha kicsit vad lenne ÖTLETEKET!! de én sem vagyok benne nagyon ebbe a témába!! írjatok pár jó dolgot mit hogyan!!?és a védekezést is hogy hogyan kéne!! előre köszi
Amugy szűz vagyok és max 1-2 cm-re tudta betenni az ujját.
Én egy 16 éves szűz lány vagyok . A barátom be rakta nekem a hímvesszőjét de nem szakította át a szűzhártyám és nem élvezett belém ez volt februárban a menstruációm után egy másfél héttel most márciusban késett a menstruációm három napot de megjött.és most március...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!