Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha barátom nem élvezett belém...

Ha barátom nem élvezett belém szűz vagyok? 18/L

Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 18:38
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
85%
Hol éltél te eddig, barlangban? az idiótaságodra nincs mentség. ez sztem kamu.
2009. okt. 5. 21:29
 32/47 anonim ***** válasza:
86%
nem vagy szűz.de hülye az igen.
2009. okt. 5. 21:57
 33/47 anonim ***** válasza:
85%
kamu
2009. okt. 5. 22:25
 34/47 anonim válasza:
87%
Hát agyilag még egészen szűz vagy már ne is haragudj.... Azt az egyet tényleg mondd már meg, h hogy imserted eg a pasit neten, ha nem volt neted xD?
2009. okt. 5. 22:59
 35/47 anonim válasza:
85%

jajhhh

szűzesség: a vaginában nem járt még pénisz.

Szűz vagy ha maszturbálsz, de ha lefekszel valakivel akkor már nem vagy az

2009. okt. 5. 23:37
 36/47 anonim ***** válasza:
85%

Kamu.

A fene egye meg, lejáratja az egész oldalt, normális embereknek nem lesz majd kedvük válaszolni.

2009. okt. 6. 00:15
 37/47 anonim ***** válasza:
86%
Feküdj le egy szakemberrel, csak az tudja megállapítani.
2009. okt. 6. 13:28
 38/47 anonim ***** válasza:
0%
Ez mekkora kamu... Ha nem volt interneted a pasi előtt, akkor hogy ismerted meg interneten a pasit? Legalább okosakat hazudnál... Meg ez a szeretlek Józsikám... Lehetsz kb. 12-13 éves... Legalábbis úgy tűnik, hogy ezen a szinten állsz. De egyébként meg: nem vagy szűz... ;) Csak hogy a kérdéshez is hozzászóljak. A videó durva.. Nekünk felvilágosító órán mutattak egy ilyet, de nem bírtam végignézni, sírógörcsöt kaptam, még óra után is sírtam... :S
2009. okt. 6. 23:06
 39/47 anonim ***** válasza:
100%
Jólvan, na mindenki nyugodjon meg, ne hergeljétek már magatokat:D Az egész csak kamu, valami 15 éves kis srác szórakozik. Mellesleg roma már csak azért sem lehetne, mert viszonylag helyesen ír, sőt egyáltalán tud írni:)
2009. okt. 8. 13:15
 40/47 anonim válasza:
76%
XXDDDDDDDDDDDd
2009. okt. 8. 15:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

MIT CSINÁLJAK AZ ÁGYBAN HA A BARÁTOM MÉG SZŰZ DE ÉN MÁR NEM DE ÉN IS 2ÉVE NEM CSINÁLTAM?

AZT AKAROM HOGY élvezze az elsőt széppé akarom tenni és azt ha kicsit vad lenne ÖTLETEKET!! de én sem vagyok benne nagyon ebbe a témába!! írjatok pár jó dolgot mit hogyan!!?és a védekezést is hogy hogyan kéne!! előre köszi

Alhasi szúró fájdalom jobb és bal oldalról, mellfájdalom utalhat terhességre? (Amúgy szűz vagyok és csak berakta de nem annyira hogy átszakítsa a...

Én egy 16 éves szűz lány vagyok . A barátom be rakta nekem a hímvesszőjét de nem szakította át a szűzhártyám és nem élvezett belém ez volt februárban a menstruációm után egy másfél héttel most márciusban késett a menstruációm három napot de megjött.és most március...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!