Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ha a barátommal pettingeltünk....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a barátommal pettingeltünk. és nem elvézett el csak előváladék volt. és ha netán hozzáért a péniszéhez és ugy ujjazott meg attol lehetek terhes? Amugy szűz vagyok és max 1-2 cm-re tudta betenni az ujját.

Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem valószínű.
2010. jún. 20. 13:40
 2/5 anonim ***** válasza:
F-A-K-E
2010. jún. 20. 13:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Basszus, terhesek lettetek mindketten.
2010. jún. 20. 13:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Jah, és eléggé kicsi lehet a srác ujja akkor :(
2010. jún. 20. 13:42
 5/5 anonim válasza:
Ha ujjazott,hogy vagy szűz?
2011. nov. 12. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Kb 1 hete feküdtem le először a barátommal ezelőtt még szűz voltam de nem nagyon bízok meg a gumiban milyen más módszert lehet még használni h ne legyek terhes?

Gondolkodtam h elkezdek fogamzásgátlót szedni de úgy halottam h azt csak 16 tol lehet és én még nem vagyok annyi :S akk is felír a nőgyógyász? Csak értelmes válaszokat kérek !!!! Előre is köszi a válaszokat :D

Mi történik egy nőgyógyásznál?

Akkor is megvizsgál, hogy ha még szűz vagyok? És a fogamzásgátló tabletták nem járnak különösebb mellékhatásokkal?

Múlt héten hétfőn együtt voltam egy sráccal. Nagyon fájt (szűz vagyok) és nem is sikerült teljesen, de természetesen védekeztünk. Lehetek terhes? (folyt. Lejjebb)

10. én kell megjönnie, de már most nagyon feszül a mellem, hihetetlenül érzékeny és fáradékonynak érzem magam. Tegnap csináltam tesztt, negativ lett. (Aki komolytalan válaszokat ad, vagy olyan stilusban kiván hozzászólni, az inkább ne irjon! :) Előre is köszönöm a válaszokat

Most megyek orvoshoz anyámmal, de ő nem tudja, hogy már nem vagyok szűz. Ugye nem buktat le a doki?

Úgy értem, hogy ugye nem küld el anyám előtt különféle vizsgálatokra amikre akkor van szükség ha már él szexuális életet az ember? 19/L

Már nem vagyok szűz, hogyan írattassak fel fogamzásgátlót?

Természetesen elmegyek nőgyógyászhoz. Miből áll ott egy vizsgálat, ahhoz, hogy fel tudjon írni fogamzásgátlót? És anyukám még nem tudja, hogy nem vagyok szűz, viszont a nőgyógyásznál ugye ott kell lennie, szóval ott tudja meg vagy mondjam el neki? L/15

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!