Ha barátom nem élvezett belém szűz vagyok? 18/L
Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 18:38
21/47 A kérdező kommentje:
engem nem érdekel h terhes lettem e vagy sem, ha terhes lettem az se érdekel, mert megtartom és ezt már vele is megbeszéltük mert nagyon szeretjük egymást :) Szeretlek Józsikám :)(L)
2009. okt. 5. 19:26
22/47 anonim 

válasza:

válasza:Mehetsz abortuszra, aztán kikaparják belőled a magzatot, na az nem kellemes dolog amikor látod hogy egy véres embriót akiből ember lett volna kihúznak a puncidból.Akkor majd gondolkodhatsz a "júúúúj beleélvezésen".
23/47 anonim 

válasza:

válasza:Előző vagyok, most olvastam az utolsó hozzászólásod, nagyon sajnálom a gyereketeket aki még meg sem született:( Igazi fogyatékos fa*z lesz belőle aki majd a normális emberek gyerekei életét keseríti meg majd a jövőben.A vér nem válik vízzé.
24/47 anonim 

válasza:

válasza:Akkor egy kis kedvcsináló:
25/47 A kérdező kommentje:
aztak*rvapics*életfasz*ba :S
2009. okt. 5. 19:37
26/47 anonim 

válasza:

válasza:Erről beszéltem...a magzat kikaparás.Köszönet kolléga aki linkelte:)
Ez lebegjen a szemed előtt!
27/47 anonim 

válasza:

válasza:eza leány dzsippó az 100 :D ×D...amugy durva a videó...inkább szedek fogamzásgátlót minthogy abortusz...:(
28/47 anonim válasza:
szerencsére még igen, szűz maradtál
Kapcsolódó kérdések:
MIT CSINÁLJAK AZ ÁGYBAN HA A BARÁTOM MÉG SZŰZ DE ÉN MÁR NEM DE ÉN IS 2ÉVE NEM CSINÁLTAM?
AZT AKAROM HOGY élvezze az elsőt széppé akarom tenni és azt ha kicsit vad lenne ÖTLETEKET!! de én sem vagyok benne nagyon ebbe a témába!! írjatok pár jó dolgot mit hogyan!!?és a védekezést is hogy hogyan kéne!! előre köszi
Ha a barátommal pettingeltünk. és nem elvézett el csak előváladék volt. és ha netán hozzáért a péniszéhez és ugy ujjazott meg attol lehetek terhes?
Amugy szűz vagyok és max 1-2 cm-re tudta betenni az ujját.
Alhasi szúró fájdalom jobb és bal oldalról, mellfájdalom utalhat terhességre? (Amúgy szűz vagyok és csak berakta de nem annyira hogy átszakítsa a...
Én egy 16 éves szűz lány vagyok . A barátom be rakta nekem a hímvesszőjét de nem szakította át a szűzhártyám és nem élvezett belém ez volt februárban a menstruációm után egy másfél héttel most márciusban késett a menstruációm három napot de megjött.és most március...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!