Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol lehet transzokkal ismerkedni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet transzokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nem kifejezetten kapcsolat céljából.

Inkább beszélgetés. Érdekel ez a "dolog".

tegnap 23:03
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Trumpnak tényleg a transzokkal szembeni tiltás az első dolga a hivatalában?

Nem csodálkozom, hogy hanyatlik az USA, ha gazdasági problémák megoldása helyett, az új elnök inkább embercsoportokkal akar kicseszni. Komolyan erre szavaztak az emberek?

A nők miért akarnak ennyire barátkozni melegekkel, transzokkal?

Én is tapasztalom ezt. Nyilván nem minden nőnél, és akárhova megyek, mindig van 1-2 (általában) 30 feletti nő, aki nagyon kedves, és sokszor barátkozni is akar. Különösen akkor, ha még úgy is öltözöm (mondjuk piros nadrág vagy rózsaszín sapka, nem kell semmi durvábbra...

A 30-as 40-es nők miért elfogadóbbak a melegekkel, transzokkal?

Úgy értem, egy részük, nyilván nem az összes. Eléggé látszik rajtam (30as ffi vagyok), míg a férfiak közül van, hogy csúnyán néznek, esetleg beszól, addig a nőknél ez ritka. Sőt a 30-40 éves közül sokan nagyon kedvesek, bátorítóak (futók, fogorvosok, eladók), vannak, akik barátkozni is akarnak.

Miért mossák össze a melegeket a transzokkal a politikában?

A homoszexualitás a nemi orientációról szól, míg a transzneműség a nemi identitásról. A homoszexuális emberek nem igényelnek gyógyszereket, orvosi beavatkozásokat, tehát nem betegek, míg a transzok igen. Csak nem azért mossák össze a kettőt, hogy a teljesen...

Most az LMBTQ már ott tart, hogy kötelező lesz a melegeknek is randizni transzokkal?

Merthogy el akarják helyettük dönteni, hogy puncira vagy kukira bukjanak?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!