Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet transzokkal ismerkedni?
Nem kifejezetten kapcsolat céljából.
Inkább beszélgetés. Érdekel ez a "dolog".
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Nem csodálkozom, hogy hanyatlik az USA, ha gazdasági problémák megoldása helyett, az új elnök inkább embercsoportokkal akar kicseszni. Komolyan erre szavaztak az emberek?
Én is tapasztalom ezt. Nyilván nem minden nőnél, és akárhova megyek, mindig van 1-2 (általában) 30 feletti nő, aki nagyon kedves, és sokszor barátkozni is akar. Különösen akkor, ha még úgy is öltözöm (mondjuk piros nadrág vagy rózsaszín sapka, nem kell semmi durvábbra...
Úgy értem, egy részük, nyilván nem az összes. Eléggé látszik rajtam (30as ffi vagyok), míg a férfiak közül van, hogy csúnyán néznek, esetleg beszól, addig a nőknél ez ritka. Sőt a 30-40 éves közül sokan nagyon kedvesek, bátorítóak (futók, fogorvosok, eladók), vannak, akik barátkozni is akarnak.
A homoszexualitás a nemi orientációról szól, míg a transzneműség a nemi identitásról. A homoszexuális emberek nem igényelnek gyógyszereket, orvosi beavatkozásokat, tehát nem betegek, míg a transzok igen. Csak nem azért mossák össze a kettőt, hogy a teljesen...
Merthogy el akarják helyettük dönteni, hogy puncira vagy kukira bukjanak?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!