Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy a barátom előttem még szűz volt. Ez engem valamiért nagyon zavar és úgymond szomorú és ideges vagyok emiatt. Mit tegyek?
A barátommal egy ideje már együtt vagyunk,és nemrég végre megtörtént a nagy dolog. Utána nem sokkal tudtam meg(de nem tőle), hogy még szűz volt. Soha nem gondoltam volna, hogy az mert szerintem jó volt és nagyon jól teljesített, semmi probléma nem volt és élveztem.
És én hiába nem vagyok már egy ideje szűz, mégse kellett neki semmit úgymond "segítenem", minden szuper volt.
De mégis zavar a gondolat, hogy én voltam neki az első.De én se értem magam, hogy miért van ez, de nagyon ideges vagyok. Pedig nagyon szeretem őt. És mérges vagyok magamra nagyon amiért ezt érzem, és ekkora ügyet csinálok belőle. :( Hogy nyugtathatnám meg magam, vagy miért zavarhat ez ennyire?
Te magadat sem érted, akkor tőlünk még is mit vársz?
Ha elmondta volna, lehet nem is feküdnél le vele, mert látod milyen liba módjára viselkedsz.
Sajnálom a srácot, és amúgy jól csinálta. Add át neki gratulációmat és részvétemet.
#1:
Egyáltalán nem akartam "liba módjára" viselkedni. Nem hiába írtam le, hogy mérges vagyok magamra emiatt. És szimplán annyit nem értek, hogy miért alakult ki bennem ez a frusztráció. De e mellett ugyan úgy szeretem őt, és nem mondom el neki, hogy megtudtam a "titkát" , csak ettől az érzéstől szeretnék megszabadulni ..
2#:
Igazad lehet. Igazából szomorú is voltam, hogy ezt nem tőle tudtam meg.
szexelj vele sokat,hogy behozhassa a lemaradását.
közben meg a zavarod is elillan
Hagyd ott. A következő csajával már nem lesz ilyen problémája, megmondhatja őszintén, hogy nem szűz, merthogy lefeküdt veled. Bár, lehet, hogy annak meg az lesz a baja, hogy Úristen még csak 1 nővel volt előttem. A sokadik meg majd attól lesz ideges, hogy már a fél város meg volt neki.
Tiszta hülyék vagytok ti nők, semmi sem jó nektek, és minden baj, az is ha van rajta sapka, az is ha nincs.
Te sem tudod mi a bajod, most akkor mit vársz?
Kikérem magamnak a "ti nők" dolgot, mivel én is nő vagyok. A mostani barátom szűz volt, viszont van olyan exem, aki több, mint 40 nővel volt előttem. Mindkét végletet elfogadtam, sőt, annak kifejezetten örültem, hogy a mostani barátomnak én lehettem az első.
Kérdező, őszintén nem értem a problémád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!