Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kiderült, hogy a barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiderült, hogy a barátom előttem még szűz volt. Ez engem valamiért nagyon zavar és úgymond szomorú és ideges vagyok emiatt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A barátommal egy ideje már együtt vagyunk,és nemrég végre megtörtént a nagy dolog. Utána nem sokkal tudtam meg(de nem tőle), hogy még szűz volt. Soha nem gondoltam volna, hogy az mert szerintem jó volt és nagyon jól teljesített, semmi probléma nem volt és élveztem.

És én hiába nem vagyok már egy ideje szűz, mégse kellett neki semmit úgymond "segítenem", minden szuper volt.

De mégis zavar a gondolat, hogy én voltam neki az első.De én se értem magam, hogy miért van ez, de nagyon ideges vagyok. Pedig nagyon szeretem őt. És mérges vagyok magamra nagyon amiért ezt érzem, és ekkora ügyet csinálok belőle. :( Hogy nyugtathatnám meg magam, vagy miért zavarhat ez ennyire?

2014. máj. 5. 20:32
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Te magadat sem érted, akkor tőlünk még is mit vársz?

Ha elmondta volna, lehet nem is feküdnél le vele, mert látod milyen liba módjára viselkedsz.

Sajnálom a srácot, és amúgy jól csinálta. Add át neki gratulációmat és részvétemet.

2014. máj. 5. 20:33
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Lehet mert nem mondta el neked.
2014. máj. 5. 20:35
 3/18 A kérdező kommentje:

#1:

Egyáltalán nem akartam "liba módjára" viselkedni. Nem hiába írtam le, hogy mérges vagyok magamra emiatt. És szimplán annyit nem értek, hogy miért alakult ki bennem ez a frusztráció. De e mellett ugyan úgy szeretem őt, és nem mondom el neki, hogy megtudtam a "titkát" , csak ettől az érzéstől szeretnék megszabadulni ..

2#:

Igazad lehet. Igazából szomorú is voltam, hogy ezt nem tőle tudtam meg.

2014. máj. 5. 20:39
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

szexelj vele sokat,hogy behozhassa a lemaradását.

közben meg a zavarod is elillan

2014. máj. 5. 20:40
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak megbántani, de lehet, hogy volt oka annak, hogy nem mondta el neked. Talán benned nem bízott, talán másokban csalódott annyira, hogy már benned sem mert bízni. A múlton már nem tudsz változtatni, inkább figyelj a jó dolgokra, de ha nagyon akarod, akkor próbáld vele megbeszélni az egészet, hátha utána könnyebb lesz. Amúgy meg szerintem sok nő problémázik azon, ha szűz fiúval kell lennie, ezt általában nem szeretik, főleg bizonyos életkor fölött. Sok csaj úgy van vele, hogy "mindegy", kivel veszíti el a srác, csak ne ő legyen neki az első.
2014. máj. 5. 20:45
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd ott. A következő csajával már nem lesz ilyen problémája, megmondhatja őszintén, hogy nem szűz, merthogy lefeküdt veled. Bár, lehet, hogy annak meg az lesz a baja, hogy Úristen még csak 1 nővel volt előttem. A sokadik meg majd attól lesz ideges, hogy már a fél város meg volt neki.

Tiszta hülyék vagytok ti nők, semmi sem jó nektek, és minden baj, az is ha van rajta sapka, az is ha nincs.

Te sem tudod mi a bajod, most akkor mit vársz?

2014. máj. 5. 20:47
 7/18 anonim ***** válasza:
Azt nem vágom én, hogy miért kell lenézni azt, aki nem 14 évesen szexel először? Mert ha akkor nem, utána már mindig ez van, és a fiúknak titkolniuk kell, hogy nem voltak még senkivel, sőt, hazudniuk is kell, hogy végre ne frusztáljátok a hülyességetekkel az egekig őket! Komolyan mondom ez a nő hozzállás totál idióta. Az lenne a jó, ha az összes férfi is így állna hozzá, és nem nyúlna olyan nőhöz, aki még nem volt pasival, aztán szépen kihalna ez a szájonb...szot emberiség. :)
2014. máj. 5. 20:51
 8/18 anonim ***** válasza:

Kikérem magamnak a "ti nők" dolgot, mivel én is nő vagyok. A mostani barátom szűz volt, viszont van olyan exem, aki több, mint 40 nővel volt előttem. Mindkét végletet elfogadtam, sőt, annak kifejezetten örültem, hogy a mostani barátomnak én lehettem az első.

Kérdező, őszintén nem értem a problémád!

2014. máj. 5. 20:52
 9/18 anonim ***** válasza:
* női hozzáállás
2014. máj. 5. 20:52
 10/18 anonim ***** válasza:
Elnézést attól, akinek nem inge...
2014. máj. 5. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!