Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy a barátom előttem még szűz volt. Ez engem valamiért nagyon zavar és úgymond szomorú és ideges vagyok emiatt. Mit tegyek?
A barátommal egy ideje már együtt vagyunk,és nemrég végre megtörtént a nagy dolog. Utána nem sokkal tudtam meg(de nem tőle), hogy még szűz volt. Soha nem gondoltam volna, hogy az mert szerintem jó volt és nagyon jól teljesített, semmi probléma nem volt és élveztem.
És én hiába nem vagyok már egy ideje szűz, mégse kellett neki semmit úgymond "segítenem", minden szuper volt.
De mégis zavar a gondolat, hogy én voltam neki az első.De én se értem magam, hogy miért van ez, de nagyon ideges vagyok. Pedig nagyon szeretem őt. És mérges vagyok magamra nagyon amiért ezt érzem, és ekkora ügyet csinálok belőle. :( Hogy nyugtathatnám meg magam, vagy miért zavarhat ez ennyire?
Érdekes, én meg pont fordítva vagyok ezzel. Én szex előtt közvetlenül tudtam meg hogy a barátom még szűz (mondjuk sejtettem), de ahelyett hogy zavart volna, kifejezetten örültem, és örülök is neki. Emiatt olyan tisztának érzem...
Neked úgylátszik a "legyet is röptében" típusú srácok jönnek be, bár azt mondod ügyes volt, szóval nemtudom mi bajod ezzel.
Max azt tudom elképzelni, hogy azért esik rosszul mert nem mondta el neked, mástól kellett megtudnod. Itt az a kérdés hogy miért...
Drága Eb., amúgy bizonyos férfiaknál is megfigyelhető ehhez hasonló jelenség. Még teljesen normális kereteken belül is megfigyeltem már... Pl. ha a nő kicsit félénk, és esetleg nem szereti az orált (csak példa), várni akar kicsit a szeretkezéssel a kapcsolat elején, vagy épp nem olyan nagy a szexuális igénye, akkor jön, hogy rideg, frigid nő, akinek "fáj a feje" ha szex van, és akkor ezért ócsárolja épp a nőket a delikvens... Ha viszont egy nő forróbb vérű, és akár első együttlétkor is szop majd nyel, akár a kisangyal, majd szétlovagol akár egy római kéjhölgy, akkor jön az, hogy biztos könnyűvérű, r__ibanc, meg fog csalni, szexmániás, nem alkalmas komoly kapcsolatra...stb stb.
Szóval ez a "semmi sem jó" dolog szerintem nem a npinemre jellemző, hanem szimplán az idióta emberekre (akikből sajnos sok van).
Sajnálom a srácot, és amúgy jól csinálta. Add át neki gratulációmat és részvétemet.
undorító csaj vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!