Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Meglehet erre kérni a párodat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglehet erre kérni a párodat vagy kizárt hogy belemenjen?

Figyelt kérdés

új dolgot akarnék kipróbálni hogy kicsit feldobjuk az ellaposodott kapcsolatot, és láttam olyat hogy "hajszex". engem nagyon megmozgatott a dolog , de nemtudom a párom ehez mit szólna (derékig érő haja van). lányok ti megengednétek?

[link]

2014. máj. 6. 12:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Én nem engedném meg. L20
2014. máj. 6. 12:55
 2/6 anonim ***** válasza:
nem a kapcsolatotok lapos, mondd ki nyíltan, téged csak ez érdekel és csak a haja miatt jöttél vele össze.
2014. máj. 6. 12:56
 3/6 anonim ***** válasza:
79%

Attól függ, milyen típusú a párod, ezt nekem kell érezned. Ha nem túl kísérletező, és ugyanolyan séma alapján zajlik nálatok a szex, akkor nem hiszem, hogy ilyesmiben benne lenne.

Szoktatok a szexről beszélgetni, csak úgy? Mert az egy nagy könnyítés lehet, ha csak úgy poén szinten bedobod a társalgásba, úgyis meglátod, mit reagál.

De szerintem nagy baj nincs ezzel, feltalálták a vizet és a sampont...kivéve, ha naponta sokszor vágysz erre, mert folyamatosan hajat mosni, ráadásul egy derékig érőt, picit macerás. :)

2014. máj. 6. 12:58
 4/6 anonim ***** válasza:
neked*
2014. máj. 6. 12:58
 5/6 anonim ***** válasza:
kizárt. ez már bőven kívül esik a bevállalósság határain a legtöbb nő számára, és nem azért mert unalmasak és prűdek, hanem mert egy nőnek a haja az ékessége, ne akard már azzal verni a farkad.
2014. máj. 6. 16:48
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze. 23/l
2014. máj. 6. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!