Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy nálam 25 évvel idősebb férfiba. Ő is szeret engem, de a szüleim elleneznének egy ekkora korkülönbséggel járó kapcsolatot (19,44) Titkolni is csak egy ideig lehetne. Mit tegyek?
Mert ha szerelmes vagy, neked van igazad minden esetben, és aki ellentéteset mond, az ellened van.
Szerinted együtt fogtok megöregedni?
Jól mondja a 4-es. Légy ösztönlény, tégy azt, amit akarsz, ne foglalkozz a holnappal! Yeee lázadjunk!
(az állatok ösztönlények)
Én úgy gondolom a szerelem nem elég, egy idő után kiütköznek a korkülönbség adta problémák, 25 év nagyon sok, eléggé más világ
és értem én, hogy most szerelmes vagy, de akkor is jól át kell gondolnod, már te is felnőtt vagy, felelősségteljesnek kell lenned.
Nekem 6 évvel idősebb sráccal volt kapcsolatom és már ebben a 6 évben is éreztem összeegyeztethetetlenségeket
Titkolni biztos nem érdemes, az még rosszabb, mintha nyíltan elmondanád szüleidnek. És szerintem fiatal vagy és azért merem ezt mondani, mert én is 19 vagyok, valahogy ahogy az ember érik, szerintem egyre komolyabban képes szerelmes lenni. Szóval ezzel azt akarom, mondani, hogy talán (persze nem tudhatom) nem is olyan erős az amit érzel, csak azt hiszed, velem már megesett ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!