Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerelmes vagyok egy nálam 25...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok egy nálam 25 évvel idősebb férfiba. Ő is szeret engem, de a szüleim elleneznének egy ekkora korkülönbséggel járó kapcsolatot (19,44) Titkolni is csak egy ideig lehetne. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
El akar menni, hogy ne okozzon nekem problémákat, de ezt a lehetőséget egyértelműen elutasítottam. Szüleim nem a megértő kategóriába tartoznak. Esetleges megoldások érdekelnének.
2014. máj. 6. 21:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
72%

Mert ha szerelmes vagy, neked van igazad minden esetben, és aki ellentéteset mond, az ellened van.

Szerinted együtt fogtok megöregedni?

2014. máj. 6. 21:39
 2/16 anonim ***** válasza:
26%
Jól van, te is gyökér vagy... Gondolkozzál kicsit és megérted. Mi a túros fa$zt akarsz te egy 25 évvel idősebbtől? Istenem... Hova fajul ez a világ?
2014. máj. 6. 21:39
 3/16 anonim ***** válasza:
46%
Mire te 35 leszel ő már elhalálozik, és te is egyedül fogod leélni a hátralévő nyomorúságos kis életed! Ámen!
2014. máj. 6. 21:40
 4/16 anonim ***** válasza:
47%
Ne hallgas másra,ha szereted legyél vele.
2014. máj. 6. 21:41
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

Jól mondja a 4-es. Légy ösztönlény, tégy azt, amit akarsz, ne foglalkozz a holnappal! Yeee lázadjunk!

(az állatok ösztönlények)

2014. máj. 6. 21:43
 6/16 A kérdező kommentje:
miért élném le egyedül az életemet? te vagy egy nyomoronc ha ilyen következtetésre jutsz. Lehet hogy gyökér vagyok, de örömmel osztozom veled is ebben a szerepben. Nem érdekel a kritika, tanácsot kértem, nem leszólást.
2014. máj. 6. 21:46
 7/16 anonim ***** válasza:

ez ökörség

30+F

2014. máj. 6. 21:51
 8/16 anonim válasza:

Én úgy gondolom a szerelem nem elég, egy idő után kiütköznek a korkülönbség adta problémák, 25 év nagyon sok, eléggé más világ

és értem én, hogy most szerelmes vagy, de akkor is jól át kell gondolnod, már te is felnőtt vagy, felelősségteljesnek kell lenned.

Nekem 6 évvel idősebb sráccal volt kapcsolatom és már ebben a 6 évben is éreztem összeegyeztethetetlenségeket

Titkolni biztos nem érdemes, az még rosszabb, mintha nyíltan elmondanád szüleidnek. És szerintem fiatal vagy és azért merem ezt mondani, mert én is 19 vagyok, valahogy ahogy az ember érik, szerintem egyre komolyabban képes szerelmes lenni. Szóval ezzel azt akarom, mondani, hogy talán (persze nem tudhatom) nem is olyan erős az amit érzel, csak azt hiszed, velem már megesett ilyen.

2014. máj. 6. 21:58
 9/16 anonim ***** válasza:
78%
Öcsém te hülyébb és naívabb vagy mint a mai 15 éves p.csák.. Elmondtam a véleményemet, hogy ne foglalkozz vele.. erre lehurrogsz. De akkor én is keredeznék valamit! Ha tudod, hogy mit akarsz akkor mi a retkes f...ért teszed fel a kérdést? Erre nincsenek variációk, vagy otthagyod a szüleidet és lelépsz a papival, vagy beletörődnek a szüleid, hogy egy velük egykorú csávóval vagy együtt.
2014. máj. 6. 22:04
 10/16 anonim válasza:
43%
De szerintetek, ha így rárontunk, hogy beteg, meg őrült vagy... azzal segítünk? Normális hangnemben is ki lehet fejteni a véleményt és akkor talán nem hurrog le.
2014. máj. 6. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!