Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti tettetek vagy tennétek ilyet egy pasival, és pasik ti jártatok már így?
Figyelt kérdés
A hétvégén lent voltam egy szórakozóhelyen,megismertem egy lányt ,táncoltunk,iszogattunk stb..Egyszercsak magától felajánlotta hogy vonuljuk kicsit félre valahova.Gondoltam szex lesz,de minimum a szájával alkot vmit,így kimentünk a kocsimba..nekiesek,ő letolja a fejem,hogy nyaljak,elég sokáig kényeztettem,ő elélvezett párszor majd kiszállt a kocsiból mondván hogy nem gondolom hogy ő olyan lány aki csak úgy lefekszik mindenkivel és kinevetett...azt hittem megölöm,még most is borzalmasan idegesít..2014. máj. 9. 10:36
3/39 anonim válasza:
Így jár, akit a farka irányít :)))
5/39 A kérdező kommentje:
Nincs meg a telefonszáma,nem adta meg.Miután otthagyott a kocsiban olyan frusztrált és ideges lettem hogy egyből hazamentem.Nagyon megalázó volt a dolog számomra.Ez nagyon nem csajos viselkedés volt,persze van hogy a pasik is félrevisznek egy csajt csak egy furulyára de ott többnyire a lány tudja előre hogy mi következik és cseppet sem bánja,de ez így borzalmasan frusztráló.
2014. máj. 9. 10:47
6/39 anonim válasza:
Nem tettem, de tennék. Teszek is,kösz a tippet.
7/39 anonim válasza:
5 Ez egy ócska agyon ribi(még hogy nem k.:DD), még a prostiknál is lejjebb van, mert azok legalább tőrődnek veled.
8/39 anonim válasza:
Visszanyalt a fagyi! :) Minden elismerésem a csajé. Gondoltad jól leszopatod, mi? Látod milyen szar érzés, ha kihasználnak?
9/39 A kérdező kommentje:
Igen gondoltam,vagy egy gyors menet a kocsiban vagy egy szopás főleg hogy ő hosszan kinyalatta magát velem.Az meg sem fordult a fejemben,hogy még egy kézimunkát se kapok,hanem otthagy megkeményedve,és még a képembe is vigyorog,főleg hogy ő ajánlotta fel hogy vonuljunk félre!
2014. máj. 9. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!