Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nyögnek a nők szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nyögnek a nők szex közben? (lent)

Figyelt kérdés
nem értem,én is n˜ő vagyok,és nem is izgat a szex,nem tud felizgatni a vaginális út. eddig csak csiklói orgazmusom volt.

2014. máj. 15. 13:39
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
ha gondolod megmutatom milyen a vaginális út és akkor te is kiadsz majd hangokat ..ám ha nem izgat akkor miért csinálod?:D furcsa vagy o.O
2014. máj. 15. 13:43
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nőként meg egyszertűen nem tudom befogni a szám, a halk érzéki sóhajtól, zilálástól, a kicsit hangosabb nyögésen át teljesen az elég hangos, szinte visításig minden játszik nálam. Ezek maguktól jönnek, nem tudom és nem is akarom szabályozni őket, mert nekem ezzel együtt teljes az élvezet, ezzel érzékeli a partnerem, hogy nagyon jó amit csinál, és én eddig úgy tapasztaltam, hogy ez nem zavarja a férfiakat :)
2014. máj. 15. 13:45
 3/10 anonim ***** válasza:
2%

Ezen kacagtam egy sort, frenetikus kérdés. Nos, a potenciális válaszokat lejjebb olvashatod, kedves:

- Elvárás. (Ezt látják, hallják, olvassák. Nem, a nyögdösés nem szükséges dolog - lehet kérem szépen szuszogni is.)

- Azt képzelik, ettől élvezetesebb lesz a dolog.

- Nem létezik hüvelyi orgazmus. Nem, mocskosul nem. Hacsak nem birizgálja valahogy valami a csiklót vagy környékét, olyan, mint amikor tampont dugsz fel. Abban sincs semmi szexuális.

Egyébként a kijelentés, miszerint "nem izgat a szex", biztos helytálló? Nem látod értelmét? Senki nem tudott még kielégíteni? Eszedbe sem jut? (Ezek döntő többségben azt jelentik, aszexuális vagy - nemleges válasz esetén, persze)

2014. máj. 15. 13:45
 4/10 anonim ***** válasza:
77%

"Nem létezik hüvelyi orgazmus. Nem, mocskosul nem. Hacsak nem birizgálja valahogy valami a csiklót vagy környékét, olyan, mint amikor tampont dugsz fel. Abban sincs semmi szexuális."

Te férfi vagy, vagy nő, akinek nincs hüvelyi orgazmusa? :-)))

2014. máj. 15. 13:55
 5/10 anonim ***** válasza:
utolsó, nekem is ingerelnem kell a csiklómat :D csk így lesz hüvelyim....
2014. máj. 15. 14:01
 6/10 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem titeket még nem dugtak úgy istenesen igazán meg.

Nem létezik hüvelyi orgazmus? Ne szóórakozz. :D Én soha nem azért nyögtem, mert elvárás lett volna bárki részéről is, hanem szimplán magától jött. Élvezem, eszméletlenül mind azt ha a csiklómat izgatják, mind pedig ha beteszi a farkát. Már önmagában a tudat is iszonyatosan jó, hát még a hüvelyi orgazmus.

2014. máj. 15. 14:02
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

A nők érzékenyebbek a testi ingerekre, ezért is vannak oda a simogatásért, testi ingerlésért. Ha megcsikizel egy lányt az nagy eséllyel viháncol, visít, egy fiú azért nem annyira. Mi nők egyszerűen sokkal hamarabb és természetesebben adunk hangot a testi érzeteknek. Nekem sosem jutott volna eszembe, hogy ez elvárás, a férjem sosem mondta, hogy ez szexi vagy nem, de én sem tudom visszafogni magam, bár nem szoktam kiabálni, de alapvetően ha jó akkor sóhajtozok, nyögök.

Ettől persze simán vannak nők akik ezt nem teszik, az is rendben van. De ha téged nem izgat a szex nyilván nem fogsz nyögni. Az ember lánya attól nyögdécsel ami jóóóóó

2014. máj. 15. 14:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

# 5

Azt elhiszem, mert nekem is sokkal-sokkal jobb úgy, ha közben simogatja a csiklómat is a párom. :-)

De azt leírni (nem úgy, hogy nekem olyan, mintha ..., én úgy élem meg, mintha ..... stb.), hanem általános igazságként kijelentve, hogy "ha nem birizgálja valahogy valami a csiklót vagy környékét, olyan, mint amikor tampont dugsz fel", az nekem elég vicces.

Nekem történetesen már az önmagában eszméletlen jó érzés, ahogy a párom mozog bennem, elképzelni nem tudom, milyen lehet, amikor ez valakinek tampon felhelyezéshez hasonló.

Ugyanígy viccesnek érzem, ha valaki azt gondolja, és el is hiszi magának, hogy azért, mert ő csak szuszog (mert szerinte "a nyögdösés nem szükséges dolog - lehet kérem szépen szuszogni is"), ebből az következik, hogy a többi nő elvárásnak akar megfelelni, amikor teljesen belefeledkezve a szeretkezésbe és átengedve, elengedve magát, mindenféle hangokat ad ki (legyen az nyögés, nyüszítés, zihálás vagy sikongatás), vagy azért teszi ezeket, mert azt "képzeli, ettől élvezetesebb lesz a dolog".

Nekem az orgazmusok előtti kb. 5-10 perc olyan, mint egy megváltozott tudatállapot, amiben ha akarnám, sem nagyon tudnám ezeket a hangokat kontrollálni, és szuszogássá szelidíteni, ugyanúgy, mint ahogy az orgazmussal járó testi "tüneteket" sem tudnám akaratlagosan befolyásolni, letompítani.

(De mondjuk soha nem is tudnám "átverni" a páromat egy színlelt orgazmussal, az biztos.)

2014. máj. 15. 15:11
 9/10 futár 1 válasza:
Szerintem TE b... vagy!
2014. máj. 17. 22:20
 10/10 anonim válasza:

Azért, mert jól esik. Sokszor észre sem veszi az ember. Ha valaki csak azért nyög (vagy bármi más), hogy ezzel a partneret ingerelje, az biztos nem élvezi ugy az egyuttletet. Esetleg feszélyezve érzi magát, ami régen rossz.

Hüvelyi orgazmus létezik, szerencsére. Es baromi jó érzés. (nem mint egy tampon felhelyezése, micsoda baromság!) Igaz, hogy sok nő nem tudja megtapasztalni. Ez csak azoknak sikerül, akik képesek teljesen "rahangolodni" a másikra , nem érzi magát feszelyezve semmifele módon, nem azért nyög, hogy imponaljon, nem erdekli melyik pózban hogy néz ki stb stb. Probalkozzatok! Lassan, nyugodtan. Legalabb olyan jo mint egy csikló orgazmus! Sőt!

2019. jan. 15. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!