Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Valahányszor szexelünk a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lillus0501 kérdése:

Valahányszor szexelünk a barátommal egy ideig jó, aztán elfárad, abbahagyja és. Mi állhat a háttérben?

Figyelt kérdés
Azt mondja, régebben is így volt, hogy a kapcsolat elején el tudott élvezni a barátnőjében, aztán később nem, csak ha kiverték neki, vagy magának csinálta. Amikor elkezdünk szexelni minden jó, de egy idő után kifárad és abbahagyja. Ilyenkor az esetek 90%ban oralisan kényeztetem és úgy jut el a csúcsra, vagy maszturbálnom kell előtte, és kiveri magának. Próbáltam rávenni, hogy menjen el egy szexuálpszichológushoz, vagy kondizzon.. Szeretném, ha kiderülne, mi állhat a hátterében, mert nem gondolnám, hogy ez a normális,hogy hónapok óta nem élvez belém, pontosabban csak úgy tud elélvezni, ha szájjal elégítem ki, vagy ha kiveri magának.. Azt mondta neki is fontos, hogy megoldja ezt a problémát, de nem igazán látom, hogy bármit is tenne ennek érdekében. Nem tudom, én mit tehetnék az ügy érdekében, egyáltalán mit lehet tenni ilyen helyzetben? Értelmetlen, idióta válaszokkal inkább hagyjátok figyelmen kívül a kérdésem.
2014. máj. 15. 20:07
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
De ilyenkor miért nem váltotok pózt, és leszel felül? Vagy csináljátok hátulról? Jó hogy elfárad ha csak ő mozog.
2014. máj. 15. 20:10
 2/13 A kérdező kommentje:
Az, hogy elfárad, azután van, hogy több pózt is végig próbálunk..Hiába vagyok közbe én felül, hogy hagyjam pihenni..
2014. máj. 15. 20:12
 3/13 anonim ***** válasza:
És ha úgy fejezitek be az se megy?
2014. máj. 15. 20:13
 4/13 anonim ***** válasza:
Ihletet veszt. Elszáll az érdeklődése, koncentrációja közben. Nincs fenntartva a fokozott izgalom. Nehéz időszak?
2014. máj. 15. 20:15
 5/13 anonim ***** válasza:
Vagy csak egy jó érv hogy lepipantsd..
2014. máj. 15. 20:15
 6/13 A kérdező kommentje:

Ha én vagyok felül, ha ő irányít bennem nem tud elmenni.

Tudom, hogy sokat stresszel, és gyakran mondja is, hogy mi mindenen kattog.

2014. máj. 15. 20:18
 7/13 anonim ***** válasza:
Lelki problèmák esetleg?? Vagy lehet nem oda koncentrál.. :(
2014. máj. 15. 20:21
 8/13 A kérdező kommentje:
Lelki problémákról nem tudok. Lehet, hogy szex közben máson gondolkozik?! De akkor az első pár hónapban miért nem volt ilyen probléma? Akkor nem fáradt el, és mindig el tudott élvezni.
2014. máj. 15. 20:26
 9/13 anonim ***** válasza:
Szex közben szoktál játszani azzal, hogy rászorítasz a hüvelyeddel a péniszére? Én például egy-két ilyen erősebb szorítással simán kivégzem, ha épp ehhez van kedvem. Vagy esetleg kipróbálhatnátok olyan pózokat, amiket még nem csináltatok, vagy extrémebb helyeket...vagy mondjuk elkezdtek szexelni, aztán ha azt veszed észre, hogy "kezd átváltani a részéről monoton" üzemmódba, pattanj le róla, kényeztesd kicsit szájjal, aztán megint egy új póz...és így váltogatva...hátha segít!
2014. máj. 15. 20:35
 10/13 A kérdező kommentje:

rendszeresen végzek Kegel-gyakorlatokat. és szex közben is kisebb nagyobb intenzitásokkal "szorítok". Az első pár alkalommal tetszett neki, igaz a hatás elmaradt, most már ezt sem érzem, hogy különösebben élvezné..

Szoktam olyant is csinálni, hogy menetközben megállítom, és kényeztetem.. szóval ezeken már mind túl vagyok..

2014. máj. 15. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!