Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A gyúrós srácoknak tényleg kicsi a péniszük?
Figyelt kérdés
Nem láttam még egyet se pucéran, csak mendemondák vannak, hogy kompenzálnak.2016. jún. 25. 15:46
1/15 anonim válasza:
én gyúrtam, de ugyanugy 18 maradt mint előtte, pedig 15 kiló izmot felpakoltam
2/15 anonim válasza:
Én gyúrós vagyok és nekem kicsi :S kell valamivel kompenzálni :)
3/15 anonim válasza:
Csak a tudatlan hülyék állítanak ilyet.
4/15 anonim válasza:
Ez bizony így van! És az is szentigaz, hogy a fitneses lányoknak hegyesebb a könyökük! Sőt, azoknak, akik kocogni járnak, azoknak meg egy milliméterrel hosszabb a bal fülcimpájuk. Hogy a kajakosokról már ne is beszéljünk, akiknek több szőr nő a térdkalácsuk alatt.
5/15 anonim válasza:
Rengeteget járok nudista strandra, és hát nő létemre megnézegetem a szerszámokat is azért, tehát azt tudom leírni amit látok.
Szóval bizony a kigyúrtabb és a kövérebb srácoknak nagy átlagban jóval kisebb mint az átlagos pasiknak. Ez persze nem jelenti azt, hogy egy két izmos srácnak ne lenne megfelelő méretű, de többnyire az átlagos és a vékonyabb srácoknak nagyobb a szerszámuk. Ez a tapasztalat, amit látok, igen nagyszámú példa alapján.
6/15 anonim válasza:
kedves #5.. te azokat lankadt állapotan láttad és más a hús és a vérpénisz, ugyhogy a megfigyelésed semmit sem ér
7/15 anonim válasza:
Én 193 cm magas, enyhén pocakos srác vagyok, erős kiállás. Régen gyúrtam csak, de nem mondhatnám hogy kidolgozott testem van, viszont nagy az intim méreten, hosszában pont jó, és elég vastag. Nem is érzem szükségét, hogy kigyúrjam magam, bár tény hogy lehet hogy úgy nagyobb sikerem lenne. De általában csak a kislányok (16-23) mennek erre hogy juj kockás has, az érettebb nők jobban akarnak egy ilyen nagydarab nagyfarkú csávót, mint egy 170 cm-es izomgolyót.
8/15 anonim válasza:
a feltételezés egy sima tiszta gyúrósra nem igazak amennyiben nyomja magába a szereket onnantól van alapja pl:sok testépítő aki mesterségesen ad magának tesztoszteron annak a teste kompenzál hogy a heréi összezsugorodnak egyrészt hogy kevesebb hormont termeljenek.Egyébként ez a tévhit irigységből a nők részséről a rossz szemmértékből született.Egy kövérebb vagy izmosabb csávón a testhez arányosan kisebbnek tünik mert a szemünk nem tudatosan de erősen érzékeli az arányosságokat ezért látod pl némelyik gyúróst pipaszár lábunak attól még egy átlag emberhez képest ugyanolyan lába van de a felső teste megtöri az arányoságot ami kitünik a szemedben a lábára nézve.
9/15 anonim válasza:
Lehet hogy lankadt állapotban láttam, de valószínűsítem, hogy nagy átlagban arányosan is nőnek meg. A kétcentisből nem lesz húszcentis, a lankadtan tizenötből meg talán csak nagyobb lesz. Aztán meg miből gondolod, hogy minden gyúrósnak vérpénisze van, minden nem gyúrósnak meg húspénisze? Ez hülyeség.
10/15 anonim válasza:
Kedves 9 nekem vérpéniszem van! Ha bemegyek a hideg vízbe akkor még kissebb lesz mint szokott. Szóval kb 5-6 centis nyugalmiba, ha hideg vízben vagyok akkor meg 3-4 is van ha megy bele vér akkor 16 ra nő. Szóval ne gondold azt hogy nem nőhet hatalmasra egy kispénisz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!