Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A keresztények hány százaléka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A keresztények hány százaléka tartja be, hogy nem maszturbál és nem szexel házasságon kívül?

Figyelt kérdés
Statisztikai adatok szerint Magyarországnak legalább 60%-a keresztény. Még egy keresztény egyházat sem láttam ami szerint a maszturbálás nem bűn, valamint szabad házasságon kívül szexelni.

2016. jún. 26. 19:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem kell a BMW, bunkóknak való.:D

Magadnak vegyél faszt, hogy ez a minden esti szex teljesülhessen is..:D

2016. jún. 26. 21:05
 12/15 anonim válasza:
Van én nekem átlagos méretű.
2016. jún. 26. 21:10
 13/15 anonim ***** válasza:

Köszönöm 68%osnak, és a leendő férjjelöltjének a műsort. És még azt mondták, hogy kihalt a romantika...

Am én még hallomásból sem ismerek ilyet, szóval nem tudom, a saját tapasztalataim alapján nem becsülném sokra az ilyenek számát. Max itt látom néha, hogy néhány kétségbeesett fiatal keresztény kérdezi, hogy hogy éljen maszturbáció nélkül teljes életet, de ha tippelnem kéne, ezek sem fogják sokáig gyarapítani az önmegtartóztatók táborát.

2016. jún. 26. 22:12
 14/15 anonim válasza:
2016. jún. 26. 23:02
 15/15 anonim válasza:
Hát én egy reformatus családban nőttem fel, a felfogás pedig az volt hogy a maszturbálás bűn. Emlékszem még kissebb koromban "rátaláltam" és még azt sem tudtam mit csinálok csak jó volt, anyukám sokszor rácsapott a kezemre, azt mondta "Isten mindent lát, úgy cselekedjek" de engem nem igazán érdekel. Hiszek Istenben, hívőnek vallom magamat, de attól még maszturbálok és a szeretkezéssel sem fogok várni a házasságig, számomra a kettő nincs összefüggésben.
2016. jún. 27. 00:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!