Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Abba hagyjam? Többi lent

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abba hagyjam? Többi lent

Figyelt kérdés
Sziasztok megőrülök! Valaki aki hasonlót tapasztalt tud segíteni? 4 fèle fogamzásgátlót próbáltam ki ,volina , milligest rezia ezeknél a gyógyszereknel a 15.szemtől folytonosan barnás pecsételèsem volt , hiába vártam végig 3-4 hónapot, aztán az utolsó amit szedtem a gestomix30 volt ott az első levél rendben volt a másodiknál már a hatodik szemtol véreztem. Abba is hagytam ott akkor rögtön .Nőgyógyászom javaslatára 1 hete huvelygyurut kezdtem el használni ugyanis inzulinrezisztens vagyok és PM alulműködésem is van akikre szedek gyógyszert azt mondta a doki ez lesz a baj, ezért olyan módszer kell ami nem megy végig a szervezetemen , próbáljam ki a gyűrűt. Ki próbáltam 9 napja használom menstruáció első napja óta, azóta nem múlt el a vérzés ami néha vérzés néha barna, de nem múlik. Én nagyon úgy gondolom ez sem fog bevalni, és azon gondolkoztam most ki veszem, tudom megfog jönni a napokban , úgy érzem nincs idegrendszerem ki várni ezzel is 3 hónapot hogy jó lesz e , és nem szeretnék 3 hónapon át vérezni ,mert ki tudja hogy majd a második gyűrűt jó lesz e vagy sem (Ladeering) . Volt mar valaki így vagy csak én nem tudom ennyire tolerálni ezeket ? Évekkel ezelőtt használtam fogamzásgátlót akkor semmi bajom nem volt tőle, volina volt amit szedtem most mindegyikkel baj van . Szerintetek az előzményeket tekintve hagyjam abba és úgy az egész hormonális fogamzásgátló témát? A doki azt mondta ha végig barnazom a 21 napot akkor onnantól semmilyen fogamzásgátlót nem ajánl tovább , de én úgy érzem nem tudok még 2 hetet végig betéttel élni. Szerintetek? 54kgot fogytam , teljes életmódot váltottam adimetet szedek és L-thyroxint, friss labor szerint minden toketeles, de mégsem jó egy fogamzásgátló sem, de az életmód váltásom előtt nem volt ilyen gond, egyszerűen nem értem.

jún. 18. 16:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
jún. 18. 21:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Ott a kérdés
jún. 19. 03:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Meddig kell szedned a plusz gyógyszereket? A PM alulműködésre mit szedsz?
jún. 19. 10:06
 4/6 A kérdező kommentje:
A nőgyógyászom azt mondta nem nyúl hozzá a gyógyszereimhez mert még -10kg tervben van és azt mondta így nézi az eredményeket hogy jók lettek ezért sem szeretne bele nyúlni. L-thyroxint szedek és adimet xr1000
jún. 19. 11:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát ez nagyon nem hangzik normális orvosi hozzáállásnak...
jún. 19. 12:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Én úgy döntöttem ma ki veszem a gyűrűt, nemi életet nem éltem ilyen veszély nem fenyeget, nem hogy enyhe lenne a barnázás hanem még erősödik és inkább vérzés, én úgy gondolom az elmúlt gyógyszerek után amiket szedtem ott sem állt be sosem bármennyit vártam,most a gyűrű sem akar nem múlik a verzes, én úgy gondolom be fejeztem minden fogamzásgátló módszert mert valamiért nem jó semmi
jún. 19. 12:22

Kapcsolódó kérdések:

A pszichológus azt tanácsolta nekem, hogy hagyjam el a barátomat. Nem furcsa ez? (lent a többi)

Egyéni terápiára járok, vagy mi a szösz. Azt írom ezt, mert úgy volt az elején, hogy relaxálni fogunk, meg ilyenek. Ezt próbáltuk is egyszer. De aztán semmi, csak annyi történik, hogy megkérdezi hogy vagyok és beszélgetünk a családról stb. Kb mintha egy idegennek...

Leikráztak a ramirezi-eim! Kivegyem az ikrákat?

A hím már csúnyán meg van tépkedve a többi hal miatt! Vannak nagyobb sügik (kékakara, vöröstorkú még fiatalok) is de eddig jól védte őket, a nőstény is be-be segít. Hagyjam rájuk vagy vegyem ki őket?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!