Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy gondot okozok avval, ha nem tartok szünetet a fogamzásgátlóval?
Lindynette 20-at szedek és számoltam,hogy a nyaralás elején kellene 7 napos szünetet tartsak amikor megjönne a megvonásos vérzésem. Nem feltétlenül szeretnék a tengerbe evvel bíbelődni. Érdekelne,hogy egyszeri alkalommal ez okozhat problémát, ha a 21. szem után másnap kezdem a következő levelet?
Előre is köszönöm a segítséget!
22N

válasza:Hinnye…
Borítsad fel véglegesen a hormonháztartásod! Mindent a nyaralásért 🤦♀️

válasza:Semmi bajod nem lesz, ha egyszer szünet nélkül tovább szeded.
Ismerek olyan nőt, aki rendszeresen eltolja a vérzését, mert állandóan mennek valahova, nyaralás, hétvégi wellness, babámfasza... Semmi gondja nincs/nem volt emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Ugye elvileg úgy kéne használni hogy 3 hétig bent van, utána egy hét szünet. HOSSZÚTÁVON milyen károm származhat belőle ha nonstop alkalmazom? Tehát szünet nélkül, minden 4. héten csere újra. Nem arra gondolok hogy 1-2 alkalommal, mert azt már próbáltam és nem volt...
Ma este kellet volna bevennem a 21. szem fogamzásgátlót,azonban sajnos kivételkor beleejtettem a lefolyóba. Olvastam a beteg tájékoztatóban a pótlásról stb,csakhogy mivel ez az utolsó szem volt,nem tudom miből pótolni,maximum a következő levélből,de azzal ugyan ott...
Dienille-t szedek, és szeretném eltolni a szedését egy héttel. Tehát ha a 21napot végig szedem, majd a 7nap helyett 14 nap szünetet tartok, utána újra rendesen szedem, akkor azzal nem teszek rosszat ugye? Köszönöm előre is!
Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy lassan 1 éve szedem a Milligest 3 fázisú fogamzásgátlóját. Eddig tökéletesen bevált, semmi baj nem volt vele, mindig este 8-kor szólt az ébresztőm és bevettem. Napra is jól jött ki, mert hétfőn kezdtem és 3 hét múlva vasárnap...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!