Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Késik a menstruációm, mit tegyek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Késik a menstruációm, mit tegyek?

Figyelt kérdés
23 éves nő vagyok. A problémám az, hogy a menstruációm, ami 28-29 napos szokott lenni késik és már a 37. napon vagyok. Június 16-án beszedtem egy 72 órás tablettát, mivel az óvszer lecsúszott, pár órára rá be is szedtem, ezután pontosan érkezett a menstruációm június 30-án, viszont ebben a hónapban késik, védekezéseink óvszerrel történtek, utána mindig alaposan ellenőriztük az óvszert és sosem láttunk rajta problémát. Már 2-3 napja ilyen mindjárt megjön érzésem van, de nem tudom hogy ezek csak képzelt tünetek e. Utolsó közösülésünk július 25 előtt volt, tegnap és 3 napja pedig 2 negatív terhességi tesztem lett.
aug. 5. 15:28
 1/3 Noren1989 ***** válasza:
aug. 5. 15:37
 2/3 anonim ***** válasza:
55%

Nincs semmi bajod. De ha ilyen betegesen stresszelsz a teherbe eséstől akkor inkább ne szexelj.

Nem tudom hogy tud egy koton lecsúszni, azt sem tudom hogy ha lecsúszik ezt hogy nem érzi meg a férfi.

Ahhoz viszont telibe kell spriccelni valakit az ovulació napján plusz 1 mínusz 5 nap hogy valaki teherbe essen.

Tudom hogy a kis Jezus is megfogant, de te nem fogsz.

Az esemény utáni tabletta adott egy rohadt nagy pofont a hormonjaidnak.

Kell neki egy két ciklus, hogy magára találjon.

aug. 5. 16:02
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet hülyesèget írok , de szerintem nem terhes vagy , csak a nagyobb hormonlöket ( esemèny utáni tabi) zavart be.

Ha biztosra akarsz menni, a terhességet illetően, menj el egy ultrahang vizsgálatra vagy vérvételre. De szerintem simán pánikolsz, stresszelsz. + A hormonok.

Kiegèszítő vèdekezèsre nem gondoltál óvszer mellè? Azèrt ilyen bogyókat nem jó gyakran szedni, a gumi meg elszakadhat, lecsúszhat stb stb bármikor. Pl egy helyi hatású fogamzásgátló gyógyszer, amiben nincs hormon, de mègse vagy vèdtelen, ha elszakad a gumi.

aug. 6. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Menstruáció előtti vizesedés ellen mi tegyek? Diurerbe vízhajtó kapszula hatásos lehet?

Menstruáció előtt, illetve alatta is nagyon bevizesedek. Ezt úgy értem hogy +2kg! Víz van rajtam. Biztos hogy ennyi, ugyanis sportból kifolyólag járok testösszetétel mérésre, ami tényleg kimutatta hogy így van, meg hát érzem is magamon:( Nagyon zavaró hogy puffadt a...

Mikor tegyek be betétet?

Még nem állt be teljesen a menstruációm, mennyi idővel az előző alkalom után kell újra betét? Vagy milyen tünetek előzhetik meg a menstruációt?

Tanácsokat szeretnék kérni! Március 7. en volt meg az utolsó menstruációm,13. an voltunk utoljára együtt a párommal. Nem védekeztünk. Csináltam...

Nincsenek terhességi tüneteit egyet kivéve: Kb egy hete nagyon fáj a hasam székrekedés a gond! Ez lehet terhességi tünet? Nekem voltak régen is ilyen gondjaim, viszont a hasam nem fájt ennyire ! Kétségbe vagyok esve elég fiatal vagyok a terhességhez!

Nagyon jön a menstruációm, tegyek be tampont?

Nagyon jön, és azon gondolkozom, hogy rakja e be tampont. Mivel a betéteket kb 1 óránként cserélném kell. Eddig még sose használtam tampont. De szerintem az több ideig bírná. Most mit csináljak?

Tampon mellé egy vagy 2 betétet tegyek be?

2 hét múlva kendo edzőtábor és pont akkor lesz meg. Ha az edzésekre beteszek egy normál ob. tampont és mellé egy közepes betétet, az elég? Vagy éjszakait tegyek be? Mennyi az esélye, hogy àtázok e mellett? A két betétet úgy értettem, hogy régen mikor nem használtam...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!