Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen fogamzásgátlást ajánlotok olyan párnak, akik távkapcsolatban élnek és ritkábban tudnak találkozni?
Mivel ritkán találkoztok, gondolom tabletta nem előnyös.
Én a gumi+spermicid kombóra voksolnék.
Mi 2,5 évig éltünk távkapcsolatban. Az elején gumival védekeztünk, de egyszer pár hét késéssel jött meg, és annyira megijedtem, hogy még így is a fogamzásgátlót választottam.
Számomra ez volt olyan, aminél biztonságosnak éreztem. Meg tudom mikor fog megjönni..napra pontosan. Sokat jelentett és jelent ma is.
Így nem idegeskedem :)
23:33
Azért volt idióta válasz, mert az esemény utáni tabletta nem védekezésre való, hanem végszükség esetére.
Hát jó...
Nem hiszem, hogy a többi biztonságosabb és egészségesebb.
Gondolom elég ritkán találkoznak, ezért ajánlottam.
Olvass utána mivel jár, ha valaki beveszi az esemény utánit. Nagyon nagy mennyiségű hormont tartalmaz egyszerre, bizonyos időközönként nem is lehet újat bevenni, annyira megboríthatja a szervezetet.
Elhiszem, hogy nem akartál rosszat..de tényleg érdemes erről tudnod. Az esemény utáni tabletta a terhesség megakadályozására van...nem pedig a megelőzésére.
Nem tartozik a védekezési módszerek közé..ha össze jött a baj (kiszakadt a gumi), akkor lehet használni. Mivel az abortusz sokkal rosszabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!