Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Esemény utáni tablettáról...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esemény utáni tablettáról tapasztalatok?! (ESCAPELLE 1,5 mg tabletta)

Figyelt kérdés

Párommal 6 éve vagyunk együtt és megesett a "baleset".Babára még nem állunk készen,felújítás stb...

A kérdésem,hogy a betegtájékoztatóban a nem kívánt terhesség 84%át lehet megelőzni,mivel vényre kapható a nőgyászhoz mentem,ő azt mondta h ezt biztos,hatásos a nem kívánt terhességre.

Mi a véleményetek,használtátok,nektek be vált?

(kicsit aggódom,hogy tényleg hat-e!!)

2012. dec. 17. 12:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Attól függ mennyire hatásos hogy mennyi idővel a baleset után vetted be. Szerintem nem lesz baj nyugi

Én ezért tartok otthon egyet az éjjeliszekrényben.

2012. dec. 17. 12:49
 2/5 A kérdező kommentje:

Sosem gondoltam volna h ezért sietek majd a patikába :)

Kb 2-3óra múlva már be is vettem.

2012. dec. 17. 12:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baj ne aggódj :)
2012. dec. 17. 13:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi telibe találtuk a peteérést és használt.:))

Biztosan neked is használni fog.:)

2012. dec. 17. 14:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
2012. dec. 19. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Gesztagén tartalmú mini tabletta tapasztalatok?

Aura migrénes vagyok, elvileg nem szedhetek ösztrogén tartalmú fogamzásgátlókat. Olvastam neten, hogy van olyan bogyó, ami gesztagént tartalmaz, ösztrogén mentes, tehát csak egy féle hormont használ. 24 óráig hat, az is oké, de elvileg nem olyan hatékony, mint a...

Melyik a leghatásosabb esemény utáni tabletta? Escapelle? Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?

Voltam már orvosnál, felírta az Escapell-t. Szerencsére nem történt efféle "balesetünk" csak a biztonság kedvéért gondoltam, hogy jó ha van itthon, ha esetleg mégiscsak megtörténne a baj... Jobb felkészülni,mint megijedni elven... :) Köszi a válaszokat! :) L/18

Egy esemény utáni tabletta mostanság milyen ár körül mozog? Tapasztalatok ezzel kapcsolatban?

A minap védekezés nélkül szeretkeztünk (ami tisztában vagyok vele, hogy nem kis hiba volt) sajnos így alakult. A párom még "időben" kivette, ahogy szokás mondani, ám ez ugyebár közel sem jelent teljes biztonságot. Így úgy gondoltam, inkább veszek egy esemény utáni...

Yasminelle=symicia?

A doki symiciát írt fel, azonban a gyógyszertárban azt mondták azt nem tudnak adni, helyette yasminellet adtak, mivel azt mondták ugyan az a hatóanyag. Valaki volt már hasonló helyzetben? Tapasztalat? Tényleg ugyanaz a két gyógyszer? 19/L

Gestomix fog. Gátló tabletta? Vélemények? Tapasztalatok?

Ma írta fel a nőgyógyász, még sosem szedtem fog.gátlót.Véleményekre vagyok kíváncsi és személyes tapasztalatokra. Előre is köszönöm a normális válaszokat:)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!