Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fél éve szedek Tri-Regol fog.gátlót, de sokat híztam tőle, ezért most szeretnék gyógyszert váltani! Milyet szedjek?
Figyelt kérdés
2008. jún. 6. 10:50
1/6 A kérdező kommentje:
Persze, tudom, hogy majd a nőgyógyászom mondja meg, de érdekelne, ti milyet szedtek, és mi vele kapcsolatban a tapasztalat! Köszi!
2008. jún. 6. 10:51
2/6 anonim válasza:
Diane 35T a világért se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jó a Mercilon, de az elég drága, valszeg a Lindynettet, vagy a Yasminelle-t javasolja. Ezek mind új generációsak, úgyhogy biztos jó.
3/6 anonim válasza:
Én Belarát szedek, most 3. hónapja (előtte másképp védekeztünk), gyakorlatilag semmilyen komoly mellékhatása nem volt, első levél alatt mellfeszülés, meg nagyon enyhe folyás (inkább csak nedvesedés). Mensim rendesen megjön a szünet 4-5. napján, köztes vérzés nincs. Szóval csak ajánlani tudom, nekem teljesen bejött :))
4/6 anonim válasza:
Ja és Belarából azt hiszem 5 ezer volt a 3havi adag, de nem tuti.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Attól is félek amúgy, hogy összezavarodik a szervezetem vagy valami, és jól felborulnak a dolgok...:(
2008. jún. 7. 14:49
6/6 anonim válasza:
Belara, én is csak ajánlani tudom, tapasztalatból természtesen! Már egy éve szedem és szinte semmi mellékhatás! 5500 Ft 3 havi adag, és ugy tudom, kevés a hormontartalma!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!