Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Kb 1 hete feküdtem le először...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kb 1 hete feküdtem le először a barátommal ezelőtt még szűz voltam de nem nagyon bízok meg a gumiban milyen más módszert lehet még használni h ne legyek terhes?

Figyelt kérdés

Gondolkodtam h elkezdek fogamzásgátlót szedni de úgy halottam h azt csak 16 tol lehet és én még nem vagyok annyi :S akk is felír a nőgyógyász?

Csak értelmes válaszokat kérek !!!!

Előre is köszi a válaszokat :D

2011. szept. 28. 18:51
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
talán kérdezd meg a barbi babád!!!!!!!!!!!!!!
2011. szept. 28. 18:53
 2/13 anonim ***** válasza:
Remélem nem vagy kevesebb 15-nél. Addig pedig vagy gumi, vagy semmi.... :)
2011. szept. 28. 18:57
 3/13 A kérdező kommentje:

Első válaszónak Takarod máár -_-" mondhatom szép vagy (Y)

Másodiknak hát még 2 hónap és 15 leszek :) akk marad az vagy addig nem lesz semmi :)

2011. szept. 28. 18:59
 4/13 anonim ***** válasza:
97%

jézus,14éves és már dugják:D ezt nevezem én ribanckodásnak XD

grat.

2011. szept. 28. 19:06
 5/13 anonim ***** válasza:
"C" vitamin, a combok közé szorítva...
2011. szept. 28. 19:15
 6/13 anonim ***** válasza:
48%

14 évesen eszedbe se jusson a tabletta. Egyébként normálisabb orvos inkább csak 18 felett írja fel, nem 16 felett.

Ha nem bízol a gumiban, akkor használjatok MELLÉ (nem helyette!!!!) megszakítást vagy spermicidet is.

Egyébként a gumi megbízható, ha megfelelően használják.

De csak úgy mellékesen: 14 évesen nem kellene szexelni. Abba belegondoltál már, hogy SEMELYIK védekezési módszer nem 100%-os?

2011. szept. 28. 19:20
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Farkas pózban csináljátok, úgy 100%-os a védelem, gumi se kell hozzá, ez abból áll, hogy a barátod ül a lyuk mellett és vonyít...
2011. szept. 28. 19:23
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
lol mekkora ribanc!:DDD
2011. szept. 28. 19:39
 9/13 anonim ***** válasza:
71%
Gratula, 25éves korodra egy kiégett ribanc leszel... Akkor fogod csak igazán bánni, hogy 14évesen megraktak.
2011. szept. 28. 19:49
 10/13 anonim ***** válasza:
74%
az szép. remélem büszke vagy magadra. Jézusom hogy lehetnek ezek a mai fiatalok ilyenek. én 14 évesen azt sem tudtam mi az h párkapcsolat nem h szex :O fogamzásgátló eszedbe ne jusson. lehet 14 évsen be sem állt még a ciklusod se semmi. anyám ...
2011. szept. 28. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Égető kérdés?! Szűz vagyok és tapasztalatlan. A barátommal először "kemény pettingeltem". Bugyi volt rajtam, és rajta is, mégis tartok attól, hogy...

Hogy egyáltalán felmerül ez az egész kérdés, azért van, mert utána meg is ujjazott. Nevetségesnek hangzik így az egész, de mi van ha?...Nem, nem élvezett el. Viszont előjáték megvolt, tényleges behatolás nélkül. Azt olvastam/hallottam, hogy ez is elegendő lehet egy nem...

Melyik óvszert ajánljátok, ami egy kicsivel biztosabb, mint a többi?

Szűz vagyok, és most készülünk majd a barátommal lefeküdni, és nem szeretnék következményeket! Tudom, fogamzásgátló! De azt még nem szeretném!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!