Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gumival védekezők. Heti-havi szinten kb mennyit költetek gumira? Mennyit használtok? Csak nekünk kerül ilyen sokba? :S Heti 1,5 doboz masculan elfogy. Ami 1300ft hetente.
Figyelt kérdés
2010. jún. 27. 01:47
11/22 anonim válasza:
De bolondok vagytok már bocs:D
Mi 3barabot vettünk 180 forintért.Mi a fészkes fenének kell 600-700 forintot kiadni érte????
Ugyanolyan bisztonságos a 180forintos is:D
Több mint egy évig ezzel csináltuk.Mostmár átváltottam gyógyszerre mert az mégiscsak kényelmesebb:P
12/22 anonim válasza:
kb hetente 1 doboz fogy, van, hogy több, van, hogy kevesebb, de az az átlag. durex vagy lifestyles, attól függ hol vesszük, de kb 500ft-ból meg lehet venni, kéthetente ennyi belefér
13/22 anonim válasza:
180an ért hol, milyet vettél?:D
14/22 anonim válasza:
100asba lehet kapni:D
Ne fikázd le azért mert a százasba vettem:P
NEmvagyok hülye h kiadjak érte 500forintot:D
Teljesen megbizható,de a nevére már nem emléxem.
15/22 anonim válasza:
én a Lidl-ben szoktam venni 12darabost, 7-800 forint és megbízható, az sem olyan drága, Mondos a márkája.
17/22 anonim válasza:
bár jóideje fogamzásgátlót használok,análhoz,meg ha normál szex,de sikositoval és végén orál,akkor gumival (ha már nem kötelező,annyira nem rossz a gumi:D),és a 3 db 150 forintosat használjuk,sosem szakadt még el,(és anyám ezt árulja 400ért a boltjában:D)
19/22 A kérdező kommentje:
Én ezt nem értem:D Akárhányszor 100forintosba vagy bárhol járok nem látok ilyen olcsón 3db gumit.:S
2010. jún. 28. 22:53
20/22 anonim válasza:
mi is masculant használunk, nálunk az éjjel nappaliban lehet venni 890 ft-ért a 10 darabosat. szóval darabja nincs 100ft sem. teljesen megbízható, semmi baja. az meg hogy mennyi fogy, sok mindentől függ de általában a 10-es csomag elfogy 2-2 és fél hét alatt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!