Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már elég régóta együtt vagyok a párommal de a páromnak van egy nővére kb egy év van köztük és régebben nem de mostanában eléggé elkezdett bejönni a nővére (kb 1 éve) Szerintetek erre mi a magyarázat illetve normális ez? Vagy ezt le kellene küzdeni?
A párom testvére azelőtt vékonyabb volt és most kicsit ducibb lett és a melle is megnőtt
Kicsit ezért kezdett el vonzani
26/F

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Mostanában azon kapom magam, mintha ezt már ez túl éltem volna?
8éve vagyunk együtt de mostanában elkezdett furcsán viselkedni.. töbször álmodtam h megcsal egy másik lánnyal.. (persze tudom h az álmokra nem lehet alapozni) mikor rákérdeztem h megcsal e azt mondta nem. szexualis életünk akkor van amikor ő akar...
Úgy egy fél éve kezdődött. Először csak egy-egy furcsán élénk, részletes és valóságszerű álmom volt. Aztán egyre gyakrabban lettek, és egyre jobban kapcsolódtak a valós eseményekhez. Például eleinte az álmomban azt ettem, amit előző nap elterveztem, hogy másnap főzök....
Letöltöttem egy programot, ahol pénzérméket kell gyűjteni, és beválthatod őket Instagram követőkre vagy lájkolókra. Csak 15 követőt kértem első körben, de sajnálatomra nagyon sok ez a tipikus rossz arcú ember, akiket inkább letiltanék a profilomról. Tudtok mondani...
Kb fél éve többször is álmodom vele ,róla,nem értem ,idegesít,mit keres az álmomban?? :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!