Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell felhívni egy neten hirdető dominát?

1-2 domina van akit magázni kell, ők a hirdetési adatlapjukon is írják
Van akiknek az adatlapja kicsit "kedvesebb", közvetlenebb, őket nyugodtan lehet tegezni
Ha bizonytalan vagy magázd inkább, van abban valami izgalmas, és rám még sose vágták azért a telefont mert magáztam őket.. max közölte h telefonban inkább tegezzem.. élőben viszont elég keményem kaptam amikor tegezni mertem :D

Nagyon egyszerű. Elolvasod mit ír magáról és az elvárásairól. Ha külön kiemeli a kötelező magázódást, akkor magázódsz, ha nem kéri, nem kell.
A miket vállal dolog... elég hülyén hangzik, és nem nem is fogja A-Z-ig felsorolni. Szintén tájékozódni kell előre, miket szeret, ha a te elképzelésed nincs megemlítve, akkor szépen megkérdezed. De ezt a “mit vállalsz” kérdést jobb elfelejteni, ha jó pontot szeretnél szerezni.

"Szervusz, XXXXXXX vagyok. A hirdetésedben olvastam, hogy vállalsz &@#><-t. Ez mit takar, hogyan kell elképzelnem? Továbbá vállalsz.......?" Utána időpont és helyszín egyeztetés.
És valóban, a normális nők vs hülye pitchák megszűrésének egyetlen módja az egyenes beszéd. Tegezve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2022, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info

Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!